NetSchool

Descrierea proiectului

Fie ca iti doresti un logo pentru afacerea ta, sau cel existent nu mai reprezinta valorile si misiunea companiei, echipa noastra detine cele mai importante atuuri si utilizeaza cele mai performante instrumente pentru a crea rapid logo-ul la care ai visat!

Experienta, creativitatea si originalitatea sunt doar cateva elemente care contribuie la realizarea propunerilor de design pe care le oferim fiecarui client in parte. Fiecare afacere este unica, de aceea concepem si dezvoltam strategii de imagine diferite, care sa evidentieze atuurile companiei din spatele logo-ului. Acest lucru s-a intamplat si in cazul clientului nostru NetSchool, care organizeaza cursuri de IT online.

In doar cateva ore, am creat nu mai putin de 8 variante de propuneri de logo. Am adaugat elemente specifice cursurilor, precum toca sau ochelarii, am ales simbolul conexiunii la Wi-Fi pentru a sugera faptul ca aceste cursuri se realizeaza online, ne-am jucat cu texte, forme si fonturi.

Atunci cand esti in cautarea unei firme cu experienta, care poate livra intr-un timp record mai multe propuneri de logo pentru afacerea ta, alege Dow Media!

 

 

logo_1-page-001

logo_1

logo_3

logo_4 logo_5 logo_2

 

Detaliile proiectului

  • Data septembrie 15, 2015
  • Tag-uri Logo design

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top