Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
 1. Acasa
 2. /
 3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
 4. /
 5. Comunicate de presa
 6. /
 7. SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

iunie 22, 2021

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul de web hosting, activ pe piața din România din 2004, lansează un serviciu accesibil de stocare a documentelor în cloud.

Prin acest serviciu, SpeedHost.ro propune clienților un spațiu sigur, pliat pe dimensiunile arhivelor digitale pe care doresc să le stocheze. În același timp, tehnologiile de siguranță adoptate sunt printre cele mai utilizate pe piață. De aceea, serviciul de stocare a documentelor în cloud devine o alternativă fiabilă la stocarea individuală pe unități fizice.

Beneficiile propuse de SpeedHost.ro pentru serviciul de stocare a documentelor în cloud oferă un plus de valoare atât companiilor cât și persoanelor fizice în căutarea unui spațiu sigur și accesibil în care să-și poată păstra arhiva digitală. Acesta a fost obiectivul generic al serviciului, dar crearea lui are la bază adresarea unor nevoi practice stringente ale utilizatorilor de tehnologie, indiferent de complexitatea comportamentului lor referitor la date.

Așadar, problemele adresate au fost:

 • Problema spațiului de stocare: mai devreme sau mai târziu, spațiile de stocare fizice ale utilizatorilor își atingeau limitele. Era nevoie de achiziția unui nou suport pentru a continua păstrarea arhivelor digitale în continuă expansiune. În cloud, utilizatorul nu resimte această limită a „spațiului de depozitare”. În cazul în care depășește spațiul alocat, poate oricând să facă un upgrade către pachetul superior.
 • Problema partajării fișierelor. Distribuirea fișierelor stocate pe suporturi fizice devenea o problemă, mai ales dacă era vorba de documente de dimensiuni mari. În plus, timpul de partajare de pe suporturi fizice este mult extins. De aceea, stocarea în cloud devine o soluție viabilă pentru procesarea, editarea și distribuirea rapidă a documentelor, indiferent de natura lor.
 • Problema istoricului de editare. În timp ce pentru documentele pe hârtie, fiecare versiune are suportul fizic, documentele digitale au, într-un singur loc, un istoric complet al tuturor modificărilor. Mai mult, stocarea în cloud a fișierelor cu istoricul complet al editărilor va elibera o parte semnificativă a biroului.
 • Problema siguranței. Probabil, cea mai mare problemă percepută de utilizatorul final, atunci când vine vorba de stocarea documentelor în cloud este cea a securității. La SpeedHost.ro, am luat toate măsurile necesare pentru ca fișierele companiilor și a persoanelor fizice să poată fi stocate, accesate, editate și distribuite într-un mediu sigur.
 • Problema accesibilității fișierelor. Un avantaj major propus de stocarea în cloud este accesul permanent și de pe orice dispozitiv la arhiva digitală. Accesul, în special de pe dispozitivele mobile, a devenit o facilitate esențială pentru utilizatori, iar serviciul de stocare în cloud vine să adreseze exact această problemă.

Stocarea documentelor în cloud, serviciul propus de SpeedHost.ro, este alternativa companiilor de a-și externaliza acest element important în derularea proceselor curente, obținând astfel un mediu sigur și fiabil pentru lucrul colaborativ, dar și o eficientizare a costurilor, fiind eliminate cele ce țin de achizițiile de hardware și de mentenanță.

Despre SpeedHost.ro

SpeedHost.ro este serviciul de web hosting lansat de DOW Media în 2004. În ultimii 17 ani a asigurat resursele funcționale pentru mii de site-uri, conturi de e-mail sau aplicații web. Cu servere distribuite în Europa (Romania, Franta, Germania, Olanda, Finlanda, Estonia) și Statele Unite, SpeedHost.ro propune un mediu sigur și fiabil pentru resursele online ale clienților săi.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram