Kilpatrick Group

Descrierea proiectului

1

 

Infiintata in 1997, Kilpatrick a devenit un lider in domeniul Executive Search. Scopul principal al echipei Kilpatrick este de a gasi cei mai buni directori, manageri si specialisti in diferite domenii de activitate precum automotive, bancar, financiar, farmaceutic, industrie, IT, logistica & transporturi, constructii. Experienta si serviciile de calitate au transformat Kilpatrick intr-un important pion pe plan international. In prezent, sediile Kilpatrick sunt in Italia, India, Germania, Singapore, Arabia Saudita, Romania (Timisoara si Bucuresti), Turcia, Olanda, Marea Britanie, SUA si America Latina, Bangladesh si Polonia.

2

3

 

Atunci cand o companie atat de complexa cum este Kilpatrick doreste sa aduca modificari logo-ului, competitia este foarte mare. Trebuie sa detii un portofoliu complex, sa oferi servicii de calitate bazate pe ani de experienta si sa livrezi produsul final la timp. Dow Media a indeplinit toate aceste conditii, la care s-au mai adaugat creativitatea, originalitatea si pasiunea pentru munca pe care o depunde in fiecare zi, devenind astfel partener Kilpatrick in vederea realizarii unui logo nou.

4

 

Clientul care se ocupa cu recrutarea de manageri si specialisti pe plan international, si-a dorit un logo care sa evidentieze atuurile companiei, dar care sa pastrezi culorile specifice ale acesteia si anume verde si mov.

 

5

 

Crearea unui logo sau modificarea acestuia astfel incat sa evidentieze serviciile si atuurile companiei este un exercitiu de creatie. Experienta vasta in domeniu a designer-ului nostru si-a pus amprenta si in cadrul acestui proiect. Creativitatea si originalitatea sunt scoase in evidenta prin crearea mai multor variante de design pentru logo. Pornind de la logo-ul initial, designer-ul a creat 4 variante de logo, combinand diferite forme si dimensiuni. Odata cu design-ul, a fost modificat si motto-ul companiei, din “International Executive Search” a devenit “Empowering Global Partnership”. Motto-ul actual subliniaza prezenta pe plan international a companiei Kilpatrick si faptul ca detine parteneriate la nivel global.

 

6

7

Detaliile proiectului

  • Data decembrie 2, 2014
  • Tag-uri Logo design

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top