Trade Design

Descrierea proiectului

1

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Fiecare afacere are obiective diferite, iar rolul nostru este de a dezvolta strategii personalizate care duc la indeplinirea acestor obiective rapid si eficient. Clientul nostru Trade Design pune mare pret pe aspectul unei locuinte si pe design-ul interior, iar cum fiecare site este practic locuinta afacerii acestuia in mediul online, am decis sa dezvoltam si sa implementam un site responsive care sa le ofere vizitatorilor o experienta cat mai placuta.

2

 

Designer-ul a realizat mai multe variante de design pentru magazinul online Trade Design, fiind atent pana si la cel mai mic detaliu. Creativitatea si originalitatea sunt doua elemente care il caracterizeaza pe designer-ul nostru, care reuseste de fiecare data sa realizeze site-uri care arata foarte bine si care ii ajuta pe vizitatori sa gaseasca rapid informatiile care ii intereseaza.

3

 

Programatorul are grija ca fiecare site sa functioneze perfect in orice moment. Pentru a tine pasul cu noutatile care apar in domeniul nostru de activitate se documenteaza permanent si pune in practica cunostintele pe care le acumuleaza in fiecare zi. Este perfectionist si face nenumarate teste pentru a se asigura ca totul functioneaza perfect.

4

Detaliile proiectului

  • Data noiembrie 21, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top