Textil Meteraru

Descrierea proiectului

1

 

Textil Meteraru este o firma din Romania, infiintata in anul 1992. Pasionata de tot ce tine de universul materialelor textile, de la tesaturi de bumbac, tesaturi sintetice pana la tesaturi religioase, perdele si draperii, echipa Textil Meteraru a decis sa se extinda in Ungaria prin intermediul unui site, care permite utilizatorului sa comande produsele online. Pentru aceasta misiune au ales ca si partener Dow Media, datorita experientei si a faptului ca livreaza la timp servicii de inalta calitate, adaptate nevoilor fiecarui client.

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Prezenta in mediul online are o contributie majora in dezvoltarea afacerii tale. Conversatia amanuntita cu clientul ne ajuta sa intelegem dorintele acestuia si ne ofera ocazia de a aduce completari si sfaturi. Toate detaliile proiectului fiind stabilite, ne impartim sarcinile si trecem la implementarea acestora.

2

Indiferent de proiect, designer-ul isi incepe ziua cu munca de cercetare. Este o persoana foarte curioasa, mereu in pas cu ultimele noutati din domeniu. Apoi realizeaza mai multe variante de design, fiecare dintre acestea fiind atent construita astfel incat sa se incadreze in dorintele clientului si sa ii puna in valoare produsele. Clientul alege varianta finala, care urmeaza sa fie implementata.

Principala sarcina a programatorului este de a implementa varianta de design aleasa de client pe suportul site-ului. Acesta aduce elemente noi fiecarui site in parte, pentru a se diferentia de cele ale concurentei. De aceea, este important sa colaboreze cu clientul pe tot parcursul proiectului.

3

Detaliile proiectului

  • Data iulie 9, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top