Textil Outlet

Descrierea proiectului

1

Textil outlet vine in fata clientilor cu imbracaminte pentru femei si barbati, dar si cu perdele, draperii sau lenjerii de pat.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul isi dorea un magazin online usor de parcurs, care pune la dispozitia clientilor mai multe filtre de cautare a produselor si care sa fie tradus in mai multe limbi. I-am oferit sugestii si i-am aratat cateva variante de magazine virtuale pe care le-am realizat in decursul anilor, pentru a-si face o idee.  Dupa ce clientul ne-a prezentat mai in detaliu ceea ce isi doreste, ne-am apucat de treaba.

3

Designer-ul, ajutat de abilitatile sale tehnice, artistice si creative a realizat mai multe variante de design, clientul alegand-o pe cea care urma sa fie implementata. Fiind o persoana atenta la detalii, aduce intotdeauna elemente noi fiecarui proiect, colaborand cu clientul pe toata perioada desfasurarii proiectului. Rezultatul final este un site care imbina elementele vizuale cu specificul firmei si care pune in valoare fiecare produs.

Programatorul, ca de fiecare data, a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul site-ului. Lucreaza cu pasiune la fiecare proiect si cauta permanent sa aduca imbunatatiri care sa satisfaca nevoile si dorintele clientului.

4

Detaliile proiectului

  • Data mai 30, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top