Ten Pizza

Descrierea proiectului

1

Fiind pasionati de bucataria italiana si dorind sa aduca un colt de Italia chiar in mijlocul Timisoarei, Ten Pizza ofera clientilor pizza coapta pe vatra la foc de lemne. Din dorinta de a realiza livrari la domiciliu, Ten Pizza a considerat ca este timpul pentru un site realizat rapid, dar care sa puna in valoare produsele si sa ofere clientilor o vizita placuta. Dow Media, fiind o firma care isi stabileste strategia in functie de dorintele clientului, a devenit astfel un partener de nadejde pentru Ten Pizza.

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

In urma discutiei purtata cu clientul am inteles viziunea si asteptarile sale legate de proiect. Este important ca fiecare client sa ne prezinte ideile, dorintele si asteptarile sale inca de la inceput pentru a ne familiariza cu conceptul si pentru a oferi sfaturi acolo unde este necesar.

2

Designer-ul nostru stie cat de mult conteaza prima impresie, de aceea se foloseste de abilitatile tehnice si artistice pentru ca fiecare proiect sa aiba un impact vizual puternic asupra vizitatorilor si sa puna in valoare produsele clientului. Pentru a fi in concordanta cu specificul firmei si cu logo-ul acesteia, culoarea predominanta aleasa a fost rosu. Detaliile fac diferenta, de aceea designer-ul a creat un fundal cu diferite nuante de rosu in degrade, de la rosu inchis la rosu deschis. Astfel, produsele clientului sunt scoase foarte bine in evidenta si ofera un aspect placut intregului site.

Programatorul a implementat varianta de design pe suportul site-ului. Creativitatea si cunostintele tehnice l-au ajutat sa creeze un site care ofera vizitatorului o experienta cat mai placuta. A organizat produsele pe diverse categorii, astfel incat clientii sa ajunga rapid la produsele pe care le cauta.

3

Detaliile proiectului

  • Data iulie 8, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top