Tacademia

Descrierea proiectului

Fiecare proiect reprezinta o noua provocare pentru noi. Tacademia este o combinatie intre tarabostes (denumire data de latini aristocratilor geto-daci) si academie. Rolul nostru in dezvoltarea acestui proiect a fost ca, pornind de la aceasta combinatie de cuvinte, sa realizam un logo puternic si mai apoi un site care sa ii atraga pe copiii care vor sa invete in permanenta lucruri noi. Cu acest concept in minte, am plecat la drum.

Fiind un site dedicat copiilor, designer-ul nostru a folosit culori vii, precum galben, albastru, verde sau ciclam. Logo-ul este reprezentat de semnul infinitului, usor stilizat si completat de culori aprinse. Design-ul site-ului pastreaza aceeasi atitudine jucausa, redata prin imagini cu copii.

Indiferent de cerintele clientilor, gasim cea mai buna modalitate de a indeplini dorintele acestuia. Atat din punct de vedere al design-ului, cat si al functionalitatii. De aceea, dupa ce designer-ul si-a dus la bun sfarsit sarcinile, programatorul implementeaza elementele componente ale site-ului, care contribuie la buna functionare a acestuia, in orice conditii.

 

 

1

Detaliile proiectului

  • Data mai 8, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top