Sir Fruits

Descrierea proiectului

1

SirFruits ofera clientilor o gama larga de material saditor certificat sau standard, garantat nevirusat.

2

 

3

 

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne prezinta ideea si viziunea sa in ceea ce priveste proiectul, ceea ce ne ajuta sa ne familiarizam cu conceptul si sa oferim sfaturi acolo unde este nevoie. Stabilind inca de la inceput ce avem de facut, ne ajuta sa ne organizam mult mai rapid, sa ne trasam sarcinile si sa ne apucam de treaba.

4

Principala sarcina a designer-ului a fost aceea de a realiza un site cu un puternic impact vizual, care sa puna in valoare afacerea clienului si produsele pe care acesta le comercializeaza. Bazandu-se pe creativitate, experienta si tehnica a realizat mai multe variante de design care sa se incadreze in dorintele clientului. Din aceste variante, clientul a ales-o pe cea mai reprezentativa, urmand ca aceasta sa fie implementata de catre programator.

 

 

5

Programatorul, dupa ce a implementat varianta pe design pe suportul online, s-a ocupat de realizarea unui site care sa fie disponibil atat pe laptop, cat si pe telefon sau tableta. El aduce elemente noi fiecarui proiect in parte, astfel incat sa fie pe placul clientului si al vizitatorilor, dar in acelasi timp unic si modern.

6

Detaliile proiectului

  • Data mai 27, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top