Padel Center

Descrierea proiectului

Padel Center este o baza sportiva care pe langa tenis si fotbal, propune un nou sport timisorenilor si anume padelul. Orice serviciu sau produs nou are nevoie de un site pe masura, care sa evidentieze atuurile acestuia. Cea mai interesanta parte a muncii pe care o depunem pentru ca fiecare client sa fie multumit de serviciile pe care le oferim, fie ca este vorba de logo, web design, copywriting sau web hosting este faptul ca invatam lucruri noi in fiecare zi.

Fiind pasionati de sport, am asteptat cu sufletul la gura intalnirea stabilita cu clientul nostru Padel Center pentru a afla cat mai multe despre acest sport, dar si despre nevoile si dorintele clientului in ceea ce priveste site-ul. Odata stabilite detaliile esentiale despre acest proiect, am trecut la fapte.

Fiecare element, fie el cat de mic si aparent nesemnificativ are in spate multe ore de munca, de la alegerea culorii specifice bazei sportive, pana la functionalitatea site-ului si imbinarea elementelor componente ale logo-ului. Pentru a oferi continuite, nuantele de verde din logo se regasesc si in design-ul site-ului.

Am dezvoltat, implementat si testat fiecare element al site-ului, de la afisarea imaginilor pana la formularul de contact.

1

Detaliile proiectului

  • Data mai 25, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top