Mac5

Descrierea proiectului

5

1

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul nostru, specializat in produse electrocasnice si-a dorit un site cu un design placut, usor de folosit si care sa le ofere clientilor o idee cat mai apropiata de realitate prin imagini de calitate. Punem pasiune in fiecare proiect la care lucram si pornind de la viziunea clientului, aducem imbunatatiri, oferim sfaturi si raspundem prompt la toate intrebarile acestora. Odata stabilite toate detaliile, ne trasam sarcinile si trecem la treaba.

3

Prima impresia conteaza intotdeauna, cu atat mai mult candvine vorba de site-ul companiei. Un vizitator decide in primele secunde daca isi continua vizita pe site sau se orienteaza catre concurenta. Designer-ul nostru talentat realizeaza un mix al calitatilor pe care le detine in web design pentru a fi sigur ca fiecare vizitator este intampinat de un site cu o structura usor de parcurs, imagini si o cromatica placuta, in raport direct cu atuurile companiei.

2

Programatorul are grija ca fiecare site sa functioneze perfect. Pentru o mai buna administrare a site-ului, Dow Media a creat modulul de administrare Instant CMS care permite utilizatorului editarea, postarea si modificarea continutului direct pe site. Acest modul de administrare a fost implementat cu succes atat pe site-ul MAC5, cat si pe alte aproximativ 300 de site-uri.

4

 

 

Detaliile proiectului

  • Data noiembrie 17, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top