Link Data

Descrierea proiectului

1

Link Data Business este o companie care dezvolta solutii software personalizate pentru gestionarea afacerilor. Mediul online este in continua schimbare, iar orice companie care pune clientul pe primul loc trebuie sa se adapteze rapid la aceste schimbari si sa aduca permanent imbunatatiri. Echipa Link Data Business a decis sa faca o schimbare atat in ceea ce priveste site-ul, cat si logo-ul. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu si un portofoliu bogat, actualizat constant, Dow Media a devenit partenerul de incredere al Link Data Business.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor 

Conversatia cu clientul ne-a ajutat sa intelegem exact dorintele acestuia in urma colaborarii. Site-ul si logo-ul Link Data Business pareau invechite si nu mai puneau in valoare serviciile cu care acestia veneau in fata clientilor. Pornind de la aceste elemente, ne-am impartit sarcinile astfel incat sa ii oferim clientului nostru ceea ce iti doreste, intr-un timp foarte scurt.

 

3

Punctul de pornire al designer-ului nostru este viziunea clientului. Acesta se asigura ca a obtinut toate detaliile de care are nevoie si se apuca de treaba. Creativitatea, originalitatea si simtul artistic foarte dezvoltat il ajuta pe designer-ul nostru sa realizeze mai multe variante de design pentru site si pentru logo. Clientul a ales variantele cele mai potrivite pentru afacerea sa, designer-ul nostru concentrandu-se pe realizarea unor brosuri si a cd-urilor de prezentare: a imbinat cu grija culorile, formele si textele cu elementele identitatii vizuale specifice companiei clientului astfel incat produsul final sa puna in evidenta atat firma, cat si serviciile pe care le ofera.

4

9

Varianta de design fiind aleasa de client, programatorul nostru se asigura ca aceasta functioneaza perfect si o implementeaza pe suportul site-ului. Pune pasiune in fiecare proiect si colaboreaza in permanenta cu clientul pentru a fi sigur ca produsul final se incadreaza perfect in dorintele si nevoile acestuia.

Continutul este unul dintre cele mai importante parti componente ale unui site. Experienta si creativitatea isi lasa amprenta pe munca copywriter-ului nostru care creaza si modifica textele ori de cate ori este nevoie pentru ca, in final, acestea sa completeze intregul proiect. Cuvintele alese cu grija impreuna cu structura usor de parcurs si de inteles  contribuie la crearea textelor, care nu doar ca pun in evidenta produsele sau serviciile, dar le ofera vizitatorilor toate informatiile de care au nevoie.

 

7

8

5

6

Detaliile proiectului

  • Data septembrie 1, 2014
  • Tag-uri Logo design, Print, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top