Licitatii Seap

Descrierea proiectului

1

SEAP este prescurtarea de la Serciviul Electronic de Achizitii Publice si reprezinta o infrastructura informatica unitara care ofera institutiilor publice din Romania posibilitatea achizitiei de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice. In Romania, publicarea licitatiilor in SEAP a inceput in anul 2006.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Dupa o discutie cu clientul, in care ne-a prezentat cat mai detaliat dorintele sale legate de dezvoltarea proiectului, am inteles viziunea acestuia. Ne-am familiarizat cu serviciile pe care le pune la dispozitie, i-am oferit suportul nostru si ne-am apucat de treaba abia dupa ce toate detaliile au fost puse la punct.

3

Designer-ul, ajutat de experienta sa in domeniu, a invatat sa se foloseasca la maximum de abilitatile sale artistice si  tehnice pentru a dezvolta un site cu un impact vizual puternic, dar si cu o structura usor de parcurs. Fiind o persoana deschisa la nou si careia ii plac provocarile, pune pasiune in fiecare proiect. A creat mai multe variante de design, clientul alegand-o pe cea care il reprezinta cel mai bine, urmand ca programatorul sa o puna pe suportul site-ului.

Pe langa implementarea design-ului pe suportul site-ului, programatorul a realizat un site usor accesibil si care sa capteze atentia vizitatorilor. Experienta, creativitatea si talentul l-au ajutat sa isi duca la bun sfarsit sarcinile, intr-un timp foarte scurt.

4

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top