Gradina ta

Descrierea proiectului

1

Gradina ta pune la dispozitia clientilor mobilier de gradina si idei de amenajare a acesteia.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a pus la curent cu viziunea acestuia in ceea ce priveste proiectul si care sunt asteptarile lui in urma colaborarii. Ca de fiecare data, ascultam cu atentie si ne luam notite. Dupa ce clientul clarifica aceste aspecte, ii oferim sugestii, sfaturi si imbunatatiri acolo unde este nevoie. Odata stabilite si ultimele detalii, ne apucam de treaba.

3

 

 

 

 

4

Designer-ul a lucrat impreuna cu clientul la crearea mai multor variante de design pentru site-ul firmei. Fiind o persoana bine documentata, creativa si originala, designer-ul nostru a realizat rapid aceste variante de design care sa capteze atentia vizitatorilor, printr-un puternic impact vizual. Dupa ce clientul a ales varianta care urma sa fie implementata, designer-ul nostru si-a concentrat creativitatea spre crearea cartilor de vizita, astfel incheindu-se contributia sa in acest proiect.

Programatorul, pe langa faptul ca a implementat pe suportul online varianta de design aleasa de client, a lucrat si la crearea unei interfete a site-ului compatibila pe telefonul mobil si pe tableta. Acest proces implica multa rabdare, atentie la detalii si experienta, elemente care sunt specifice programatorului nostru.

5

 

6

 

Detaliile proiectului

  • Data mai 30, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top