Festivalul Artelor Timisoara

Descrierea proiectului

1

Festivalul Artelor Timisoara, aflat la prima editie, a fost cel mai mare de acest gen din zona de vest a tarii. In decursul celor 7 zile au participat peste 1000 de artisti care si-au expus creatiile muzicale, de dans, pictura, arhitectura, sculptura, poezie si film in diferite locatii din oras.

3
Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Asa cum ii spune si numele Festivalul Artelor Timisoara a fost un eveniment care emana originalitate, creativitate si simt artistic prin toti porii. Bineinteles ca acestea au fost aspecte pe care clientul le dorea in urma colaborarii. Ascultam cu atentie, apreciem intotdeauna ideile bune si suntem bucurosi sa oferim sfaturi. Dupa ce am inteles foarte clar dorintele clientului, ne-am apucat de treaba, fiecare stiind ce are de facut.

2
Designer-ul nostru se foloseste de abilitatile sale tehnice si artistice pentru a crea proiecte creative si originale care se incadreaza in tema propusa de client. Pentru a pune in evidenta evenimentele care au avut loc la Timisoara, acesta a folosit nuante calde de portocaliu care sugereaza creativitate, emotie  si elemente care pun in valoare momentele artistice: o nota muzicala pentru concerte, o pensula pentru atelierele de pictura sau o carte pentru lectura si poezie. Fiind un eveniment care promoveaza arta, designer-ul nostru a folosit ca imagine de fundal o fotografie cu doi actori foarte expresivi, pe care a modificat-o astfel incat sa se incadreze in cromatica si tematica site-ului. A scos in evidenta imaginatia activa si o buna intuitie prin nuantele de albastru folosite.

Experienta, creativitatea si tehnica isi pun amprenta pe munca programatorului nostru. Este pasionat de munca pe care o depune si este la curent cu toate noutatile din domeniu. Acesta lucreaza in permanenta cu clientul, ceea ce il ajuta sa realizeze site-uri usor de parcurs si foarte bine structurate.

Copywriter-ul a conceput si modificat textele care sa ofere cat mai multe detalii vizitatorilor dar care, in acelasi timp, sa scoata in evidenta munca colegilor sai. Avand o vasta experienta in domeniu, imbina arta si stiinta de a scrie pentru a concepe mesaje utile, interesante si foarte bine structurate.

4

Detaliile proiectului

  • Data iulie 7, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top