Evbau

Descrierea proiectului

1

Oferind servicii de inalta calitate pentru investitori si beneficiari, echipa Evbau dorea un site profesional care sa puna in valoare atat firma, cat si serviciile acesteia. Decizia de a colabora cu Dow Media s-a bazat pe o documentare amanuntita asupra experientei, proiectelor anterioare si a altor elemente esentiale in relatia dintre firma si client. Stiind ca detine toate instrumentele si abilitatile necesare realizarii unui site care sa se potriveasca dorintelor clientului, Dow Media a acceptat provocarea.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor 

Pentru noi fiecare proiect este o provocare. Desi avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, nici un proiect nu este la fel cu altul. Stilul nostru de munca s-a modificat odata cu dezvoltarea tehnologiei, ceea ce ne-a ajutat sa ne descoperim abilitatea de a ne adapta rapid la orice situatie. Stategia pe baza careia dezvoltam fiecare proiect, are in spate multe ore de munca. Suntem perfectionisti si ne apucam de treaba doar atunci cand fiecare amanunt este discutat si analizat.

Misiunea designer-ului a fost aceea de a crea o legatura puternica intre firma si client prin intermediul elementelor de identitate vizuala. Abilitatile sale artistice si creative il ajuta sa combine culori, forme intr-o maniera originala si unica. Pentru a fi sigur ca viziunea sa se incadreaza in dorintele clientului, designer-ul nostru a realizat mai multe variante de design pentru site, dar si pentru logo. Trebuie sa existe intotdeauna o legatura intre acestea, combinatia de verde, negru si alb fiind predominanta atat la logo cat si la design-ul general al site-ului.

3

Programatorul nostru a implementat varianta aleasa de client pe suportul site-ului. Pentru ca administrarea site-ului este foarte importanta, Dow Media a creat un modul de administrare numit “Instant CMS”. Internetul este in permanenta schimbare, “Instant CMS” fiind dezvoltat continuu din 2004 pentru a se ridica la nivelul asteptarilor celor mai exigenti clienti. Modulul de administrare ( CMS = content management system) a fost implementat cu succes in peste 300 de proiecte.

4

Detaliile proiectului

  • Data august 21, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top