Essimo

Descrierea proiectului

1

 

2

 

Chiar daca am realizat pana in prezent sute de site-uri, privim fiecare proiect ca pe o noua provocare. Si cum noua ne plac provocarile, ne mobilizam si ne adunam toate resursele pentru a oferi clientilor nostri proiecte de calitate.

3

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

La inceputul fiecarui proiect nou, asteptam cu nerabdare sa descoperim ideile si viziunile clientilor, care reusesc sa ne surprinda de fiecare data. Pentru ca suntem perfectionisti si vrem ca fiecare proiect sa fie unic in felul lui, oferim suport si sfaturi clientilor nostri pe tot parcursul colaborarii.

4

Designer-ul reprezinta componenta artistica a echipei. Impreuna cu clientul stabileste culorile, imaginile si dimensiunea acestora. La final, dupa ce mai multe variante de design sunt realizate, clientul o alege pe cea mai reprezentativa.

Contributia programatorul este in primul rand, aceea de a pune design-ul pe suportul site-ului. Este o persoana creativa, experimentata si care acorda foarte mare importanta detaliilor, toate aceste calitati contribuind la crearea unor site-uri moderne, pe placul clientilor si al utilizatorilor.

5

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 15, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top