Eltrex

Descrierea proiectului

Eltrex, o companie fondata la Timisoara in 1999, specializata pe instalatii electrice industriale si automatizari de proces a decis ca este timpul pentru o schimbare radicala in ceea ce priveste site-ul. Portofoliul bogat, experienta si faptul ca am mai realizat proiecte pentru clienti din acelasi domeniu de activitate au fost elementele care au determinat echipa Eltrex sa colaboreze cu noi, Dow Media. Sarcina noastra a fost de a realiza un nou site, mult mai modern, mai atractiv si mai complex.

Pentru a fi siguri ca ideile noastre se incadreaza in dorintele si nevoile clientilor, designer-ul nostru a creat mai multe variante de design. Culorile specifice Eltrex fiind albastru si rosu, culori care se regasesc si in sigla, am decis sa le utilizam pe fiecare pagina a site-ului. Spre deosebire de varianta veche a site-ului, am adaugat cate o categorie dedicata proiectelor, produselor si noutatilor, astfel incat vizitatorii sa fie mereu la curent cu proiectele in care compania este implicata.

Odata stabilite toate aceste elemente, programatorul nostru a avut grija ca site-ul sa functioneze perfect si a facut ultimele modificari in functie de dorintele clientului. Rezultatul final: un client multumit si un site usor de utilizat, care evidentiaza produsele, viziunea si misiunea companiei.

1

Detaliile proiectului

  • Data martie 13, 2015
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top