Dow Media in Japonia

Descrierea proiectului

1

Domeniul nostru de activitate este in continua schimbare si ne ofera experiente noi in fiecare zi. Ne dorim intotdeauna sa fim in pas cu ultimele tendinte care apar, pe parcursul celor peste 10 ani de activitate ne-am dezvoltat aceasta abilitate de a invata rapid si de a ne adapta la orice situatie. Chiar daca domeniile in care clientii nostri isi desfasoara activitatea se pot repeta uneori, fiecare experienta este unica si nu numai ca invatam permanent lucruri noi, dar ne ajuta sa descoperim abilitati pe care nu stiam ca le detinem.

2

Din 2004 am realizat sute de site-uri pentru aproape fiecare oras din Romania. Am trecut chiar si de granitele tarii, realizand site-uri in Germania, Italia, Belgia, Franta si alte tari din Europa. Una dintre cele mai mari provocari a aparut de la o distanta de peste 10.000 de km, tocmai din Japonia. Am colaborat cu o firma japoneza care s-a ocupat de design-ul site-ului unei gradini zoologice, sarcina noastra fiind sa ne ocupam de implementarea tehnica a acestuia. Curiosi din fire, inainte de a ne apuca de treaba am profitat de aceasta ocazie pentru a invata multe lucruri interesante despre obiceiurile si cultura japoneza.

Datorita faptului ca am realizat sute de proiecte folosind WordPress, cel mai cunoscut  CMS (content management system) din lume, am decis ca si de aceasta data este platforma care se potriveste cel mai bine clientului nostru. Acesta isi dorea un site usor de folosit, dar in acelasi timp sigur si care sa functioneze perfect in orice moment. Dow Media a implementat design-ul ales de client pe suportul online si s-a folosit de toate abilitatile tehnice pentru a-i oferi clientului un site exact asa cum si-a dorit.

Detaliile proiectului

  • Data august 21, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top