Conacul Mariei

Descrierea proiectului

1

Conacul Mariei este o firma care comercializeaza mobilier pentru gradina; de la mese si scaune pana la sezlonguri

5

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Inainte de a ne apuca de treaba, ne asiguram ca ne-am familiarizat cu produsele sau serviciile pe care clientul le ofera si ca am aflat toate detaliile despre dorintele si asteptarile acestuia. Acest lucru se realizeaza printr-o intalnire fata-in-fata in cazul clientilor din Timisoara, sau prin intermediul telefonului sau pe e-mail in cazul in care clientul locuieste in alt oras, sau chiar in alta tara. Nu trecem peste acest pas important niciodata, indiferent de situatie. Abia dupa ce am stabilit aceste aspecte, ne apucam de treaba.

2

Ca de fiecare data, principala sarcina a designer-ului a fost aceea de a crea un site prietenos, usor de parcurs si cu un puternic impact vizual. Aceste elemente sunt esentiale fiecarui site, ajuta la cresterea numarului vizitatorilor si implicit, a vanzarilor. Desi pare un proces simplu, implica atat cunostinte tehnice si artistice, cat si creativitate. Designer-ul nostru combina aceste elementele cu dorintele clientului, pentru a transmite mesajele dorite prin intermediul imaginilor. Scopul este mereu acelasi, acela de a oferi un site care pune in valoare produsele sau serviciile si care ofera utilizatorilor o vizita cat mai placuta. Designer-ul creaza cateva variante de design, pe care le trimite clientului. Acesta o alege pe cea mai potrivita, urmand ca programatorul sa o implementeze pe suportul online.

3

Programatorul a preluat design-ul ales de client si l-a implementat pe suportul site-ului. Creativitatea, experienta si pasiunea pentru munca pe care o depune isi lasa amprenta pe fiecare proiect in parte. Fiind la curent cu toate noutatile din domeniu, programatorul nostru a implementat atat varianta pentru laptop, cat si cea pentru telefonul mobil sau tableta. Aceasta modalitate de a accesa site-uri si chiar de a efectua tranzactii, dezvoltandu-se foarte mult in ultimii ani.

4

Detaliile proiectului

  • Data mai 30, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top