Cloud Shop

Descrierea proiectului

CloudShop este un serviciu dedicat magazinelor online, de la stadiul de dezvoltare si implementare, pana la strategii complexe de optimizare pentru motoarele de cautare si de marketing. Site-ul este disponibil pe toate dispozitivele; laptop, telefon mobil, tableta, smart TV.

Din 2004, am realizat mii de site-uri pentru clientii nostri si inca suntem curiosi de fiecare proiect. Cum reusim? Explicatia este simpla: ne place ceea ce facem, invatam si experimentam in permanenta lucruri noi. De data aceasta, provocarea a venit de la CloudShop.

Creativitatea, cunostintele artistice si cele tehnice reprezinta mixul de elemente care il caracterizeaza cel mai bine pe designer-ul nostru, care reuseste sa ne surprinda intotdeauna cu idei noi, unice si originale. De la schita initiala la varianta finala a logo-ului este cale lunga. Pornind de la doua elemente principale, un nor si un carucior de cumparaturi, designer-ul nostru a creat mai multe variante de design, la care a adaugat culori atent alese.

Programatorul a implementat varianta de design pe suportul online, a verificat fiecare element component al site-ului si a adus modificarile necesare astfel incat site-ul sa functioneze la capacitate maxima, fie ca este accesat de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.

Orice site are nevoie de continut de calitate, de aceea colegii din departamentul de copywriting au creat texte unice, originale si bine documentate, care au completat perfect elementele componente ale site-ului. Site-ul este actualizat constant cu articole interesante pe blog!

1

Detaliile proiectului

  • Data martie 20, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top