Cadouri Junkie

Descrierea proiectului

Un magazin online este un site complex, dar in acelasi timp flexibil, care permite adaugarea unui numar mare de categorii si produse. In plus, acesta trebuie sustinut de o serie de sisteme care permit inregistrarea platii online cu cardul, informatii despre fiecare utilizator inregistrat, precum si sisteme care urmaresc traseul pe site al fiecarui vizitator.

Provocarea de a realiza un magazin online care sa includa toate aceste elemente impreuna cu multe altele a venit de la Cadou Junkie. Fiind un magazin online dedicat cadourilor, designer-ul nostru a realizat mai multe variante de design pentru site si pentru logo. Cand ne gandim la cadouri, automat ne vin in minte cutii de cadouri frumos colorate si impachetate. Designer-ul nostru a reusit sa surprinda aceste elemente prin realizarea unor cutii de cadouri stilizate, realizate in culori diferite: rosu, galben, verde si portocaliu.

Sarcina programatorului a fost de a implementa design-ul site-ului online si de a verifica fiecare element al site-ului, astfel incat acesta sa functioneze perfect in orice moment. In plus, a realizat toate modificarile solicitate de client, varianta finala ridicandu-se la nivelul asteptarilor clientului.

 

 

1

Detaliile proiectului

  • Data martie 17, 2015
  • Tag-uri Logo design, Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top