Brosura Kilpatrick (Safegate Group)

Descrierea proiectului

1

Kilpatrick a luat nastere in anul 1997. Kilpatrick este partener IESF (International Executive Search Federation), una dintre cele mai mari organizatii internationale de executive search la nivel global. Birourile Kilpatrick se afla in Italia, Olanda, Marea Britanie, Romania. Scopul principal al Kilpatrick este recrutarea celor mai buni directori, manageri si specialisti.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul cu sedii in peste 40 de tari din toata lumea ne-a ales in primul rand datorita faptului ca produsele noastre, complexe, moderne  si de o calitate superioara, sunt livrate rapid. Acesta ne-a prezentat compania intr-o maniera amanuntita pentru a ne familiariza cu conceptul. Dupa datele generale privind compania, am trecut la elementele particulare ale proiectului. Clientul, care se ocupa cu activitati de recrutare la nivel international, si-a dorit o brosura care sa puna in valoare atat compania Kilpatrick, cat si companiile pentru care aceasta recruteaza personal calificat la nivel de directori, manageri si specialisti in diverse domenii.

3

In cadrul acestui proiect, sarcinile designer-ului au fost multiple:  design-ul unui layout modern, alegerea imaginilor care sa puna in valoare tara si locatia in care candidatul ales isi va desfasura activitatea, dimensiunii si pozitionarea acestora astfel incat sa fie in concordanta cu textul si in acelasi timp, sa il puna in valoare. Imediat dupa realizarea layout-ului, imaginile au fost alese astfel incat sa scoata in evidenta informatiile prezentate in brosura, si-a orientat creativitatea si simtul artistic spre alegerea culorilor. Acestea au o contributie majora in conturarea unei prime impresii. Pentru a exprima exact ceea ce designer-ul nostru si-a propus, si anume caldura, imaginatie, inteligenta, originalitate, culorile predominante sunt galben, mov. Fiind un proiect pentru o companie puternica si de incredere pe plan international, a sugerat acest aspect folosind culoarea albastru. Contributia designer-ului in acest proiect a luat sfarsit odata cu modificarea dimensiunii imaginilor si stabilirea celei mai bune pozitionari a acestora in pagina.

 

4

Detaliile proiectului

  • Data iunie 30, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top