Bee Power

Descrierea proiectului

Din pasiune pentru apicultura si din dorinta de a oferi clientilor miere de albine de inalta calitate a luat nastere Bee Power. Imaginea unei afaceri se construieste in jurul mai multor elemente, dar tinand cont de faptul ca peste 85% dintre persoanele cu acces la Internet se documenteaza online inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu, site-ul este vital pentru dezvoltarea unei afaceri. Experienta de peste 11 in domeniu, sutele de proiecte pe care le-am realizat din 2004 pana in prezent si recenziile primite din partea clientilor a determinat echipa Bee Power sa colaboreze cu Dow Media pentru crearea site-ului companiei.

Designer-ul nostru a creat mai multe variante de design pentru site care sa evidentieze domeniul de activitate al clientului nostru. A luat in calcul fiecare aspect, de la structura generala a site-ului, pana la imbinarea culorilor, a formelor si a imaginilor.

Programatorul a implementat magazinul online in interiorul site-ului de prezentare. A analizat si verificat ca site-ul sa nu aiba probleme de functionalitate, sa se incarce rapid si sa ofere vizitatorilor o experienta placuta si usoara atunci cand doresc sa achizitioneze produsele clientului nostru.

1

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 7, 2015
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top