Auto Rental Solutions

Descrierea proiectului

1

Auto Rental Solutions este o companie care isi desfasoara activitatea in toate domeniile aferente leasingului operational si fleet managementului. Experienta echipei Auto Rental Solutions este de 15 ani in fleet management si de 8 ani in leasing operational.

2

Primii pasi

Punctul nostru de pornire in dezvoltarea si implementarea unui nou proiect este discutia amanuntita pe care o avem cu clientul. Aceasta este esentiala pentru a ne familiariza cu dorintele si ideile clientului, pentru a raspunde intrebarilor acestuia si pentru a oferi sfaturi. Odata stabilite aceste aspecte, ne impartim sarcinile si trecem la treaba.

3

Designer-ul isi incepe ziua cu munca de cercetare. Este esential sa fie intotdeauna in pas cu noutatile care apar foarte frecvent in domeniul nostru de activitate. Apoi incepe sa lucreze la mai multe variante de design, care sa se incadreze in dorintele clientului. Aceste variante le prezinta clientului si face modificarile pe care acesta le solicita. Clientul face alegerea finala, varianta aleasa urmand sa fie implementata.

Programatorul implementeaza varianta de design aleasa de client, pe suportul online. Acesta a realizat un site usor accesibil, care ii ajuta pe vizitatori sa gaseasca rapid ceea ce ii intereseaza. Programatorul nostru lucreaza in permanenta cu clientul, aducand modificarile necesare site-ului.

4

Detaliile proiectului

  • Data mai 13, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top