Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

Web design Timisoara, preturi

septembrie 3, 2014

Nu mai este nici un secret ca orice afacere, indiferent de dimensiune are nevoie de un site. Pretul este un factor important care contribuie la luarea unei decizii in ceea ce priveste firma care se va ocupa de site-ul afacerii tale. Cu toate acestea, pretul nu ar trebui sa fie singurul criteriu care sta la baza deciziei tale. Realizarea unui site este precum achizitionarea unei masini, cu cat iti doresti mai multe functionalitati, cu atat pretul este mai mare.

[box][googlefont font="Open Sans" size="30px"]Peste 1500 de proiecte realizate din 2004![/googlefont][/box]

Inainte de a incepe cautarea firmei potrivite pentru realizarea site-ului tau este bine sa concepi o lista cat mai complexa cu elementele pe care le consideri importante:

 • numarul aproximativ de pagini,
 • doresti ca site-ul sa contina imagini, filmari video,
 • doresti sa aiba blog incorporat si/sau social media,
 • doresti si un serviciu de gazduire,
 • optimizare pentru motoarele de cautare (SEO),
 • elemente ale identitatii vizuale (logo, culori etc),
 • doresti ca site-ul sa fie tradus in mai multe limbi,
 • copywriting,
 • administrare site,
 • design-ul,
 • daca este un magazin online: care este modalitatea de plata, care este numarul aproximativ de categorii/produse introduse etc.

[box][googlefont font="Open Sans" size="30px"]Servicii web profesionale. Atentie sporita la detalii.[/googlefont][/box]

Avand stabilite inca de la inceput aceste aspecte ar trebui sa primesti oferte de pret care se pliaza pe necesitatile tale. Vei observa ca preturile difera de la o firma la alta, cu toate ca ai solicitat acelasi lucru. De cele mai multe ori, aceasta diferenta de pret este datorata experientei pe care firma respectiva o are in domeniu. Daca alegi o firma cu o vasta experienta in domeniu, cu sute sau chiar mii se proiecte realizate, calitatea produselor va fi mai mare si implicit pretul. O echipa de profesionisti acorda o atentie deosebita detaliilor, analizeaza si aduce modificarile necesare astfel incat produsul final sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor.

[box][googlefont font="Open Sans" size="30px"]Experienta. Creativitate. Flexibilitate.[/googlefont][/box]

Numarul vizitatorilor este de asemenea foarte important. Indiferent ca sunt 10 sau 100.000 pe zi, fiecare trebuie sa aiba parte de o experienta placuta de navigare pe site-ul tau, de la design pana la viteza de incarcare a site-ului. Daca vizitatorul a gasit rapid informatiile pe care le cauta, va reveni pe site-ul tau. Acesta este primul pas in transformarea unui vizitator in client.

Avem experienta si abilitatile necesare pentru a-ti crea un site adaptat nevoilor tale. Din 2004 am realizat peste 1500 de proiecte de succes. Solicita oferta noastra!

Servicii profesionale WebDesign Timisoara.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram