Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

SpeedHost

martie 14, 2014

1

 

SpeedHost este un serviciu profesional de webhosting operat de DOW MEDIA, care activeaza inca din anul 2004. SpeedHost s-a dezvoltat odata cu tehnologia si cerintele utilizatorilor, oferind servicii de inalta calitate chiar si in momentele de varf ale traficului, cum ar fi perioadele din preajma sarbatorilor sau de Black Friday. Noul site este disponibil si pe dispozitive mobile si tablete.

4

Prezentare proiect şi stabilirea sarcinilor

Toti oamenii raspund la o intrebare simpla:  ati schimbat ceva in ultimii 10 ani, fie ca este vorba de computer, masina sau o schimbare la nivelul fizic? Asa am ajuns si noi la concluzia ca ar fi timpul sa schimbam ceva la imaginea SpeedHost. Piata se schimba permanent, competitia devenind mult mai acerba. Decizia nu a fost deloc usoara, pe parcursul celor 10 ani ne-am atasat de sigla si structura site-ului, dar interesul nostru pentru obtinerea satisfactiei clientilor creste in paralel cu imbunatatirea performantei si a eficientei noastre.

Designer-ul, folosindu-se de cunostintele sale artistice, de creativitate si de cunostintele tehnice, a conceput un site  atractiv si cu o interfata prietenoasa. Cum schimbarile sunt intotdeauna binevenite, am decis ca designer-ul nostru sa se ocupe in continuare de conceperea unei sigle noi, moderne. Ultima sarcina a designer-ului a fost sa conceapa si sa creeze cartile de vizita.

3

Sarcina principala a programatorului a fost sa implementeze design-ul, pe suportul site-ului. Prima impresie conteaza, de aceea ne-am straduit ca noul site sa fie simplu, mai usor accesibil, dar care in acelasi timp sa capteze atentia vizitatorilor. Timpul este principala problema a oamenilor din ziua de azi, de aceea timpul de incarcare al noului site este de cateva secunde. Experienta, creativitatea si talentul l-au ajutat sa isi duca la bun sfarsit sarcinile, intr-un timp foarte scurt.

5

Deoarece continutul este principalul motiv pentru care un site este vizualizat, copywriter-ul s-a ocupat de redactarea textelor si mesajelor pentru partea de continut a site-ului. El a selectat, editat si construit textele astfel incat sa fie originale si usor de citit, dar si sa puna in evidenta munca colegilor sai.

6

Serverele SpeedHost sunt in Timisoara, Bucuresti si Cluj, iar pe plan international in Marea Britanie, Germania si Statele Unite pentru a putea oferi clientilor posibilitatea de a alege ca site-urile sa le fie gazduite cat mai aproape de masa vizitatorilor. Aceasta localizare strategica a fost gandita pentru o conectivitate optima si o viteza mai mare.

10

Pentru ca domeniul este punctul de pornire in dezvoltarea unei afaceri online, SpeedHost ofera clientilor inregistrari de domenii - RO, rezervari domenii - externe si rezervari domenii PFA.ro. Inregistrarile de domenii se fac pe numele clientului, fie ca este persoana fizica sau juridica.

9

Serviciile de web hosting pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client, indiferent daca este vorba de web hosting, reseller hosting sau eMail hosting. Pachetele sunt concepute astfel incat sa acopere atat nevoi de baza, dar si nevoi extinse de resurse.

7

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram