Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

Engleza la distanta

martie 14, 2014

Engleza este cea mai vorbita limba din lume. Limba engleza face parte din viata fiecarei persoane, fie ca este vorba despre comenzile calculatorului, filmele sau melodiile preferate, etichetele unor numeroase produse sau cunoasterea sa la un nivel avansat. Engleza la distanta va ajuta sa eliminati granitele dintre oameni, incurajand comunicarea. Engleza la distanta va pune la dispozitie servicii complete, oferind atat suport scris cat si audio, special concepute pentru nivelul de pregatire al fiecarui client in parte. Timpul este principala problema a oamenilor din ziua de azi, de aceea Engleza la distanta iti vine in ajutor. Prin programul nostru online, tu iti alegi ziua si ora cand doresti sa inveti.

1

Primii pasi

Dupa o lunga conversatie cu clientul nostru, in care acesta ne-a oferit o descriere cat mai amanuntita despre proiectul Engleza la distanta, si ne-a pus la dispozitie o serie de materiale, am inteles viziunea acestuia. Acesta este cel mai important moment din munca noastra de zi cu zi. Nu a mai ramas decat sa ne organizam ca echipa si sa ne stabilim sarcinile foarte clar, inca de la inceput.

2

Designer-ul a combinat cunostintele sale artistice, tehnice si de business pentru a se apropia cat mai mult de viziunea clientului. Una din sarcinile lui a fost, nu doar ca site-ul sa arate foarte bine, dar sa aiba o structura usor de parcurs. Mai multe variante au fost trimise clientului, acesta alegand-o pe cea care il reprezinta cel mai mult. Pentru ca si promovarea offline joaca un rol important intr-o afacere, designer-ul a conceput si realizat cartile de vizita, acestea fiind un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca. Aceasta fiind si ultima sarcina a designer-ului care a predat stafeta programatorului.

3

 

Programatorul a implementat design-ul ales de client, pe suportul site-ului. Printre sarcinile lui s-au numarat realizarea unei bune comunicari pe internet si permiterea automatizarii de publicare a continutului. Tot programatorul s-a ocupat si de crearea unei pagini de Facebook.

4

Copywriter-ul a jonglat cu cuvintele astfel incat sa puna si mai mult in evidenta munca colegilor sai, prin conceperea mesajelor si textelor. Pentru a putea face acest lucru posibil, a imbinat arta si stiinta de a scrie.

5

Daca vrei sa fii capabil sa porti o conversatie in limba engleza, daca vrei sa inveti un vocabular nou si sa te pui la curent cu regulile de gramatica, Engleza la distanta iti sta la dispozitie cu sfaturi si resurse pentru o investitie pe termen lung in voi insiva. De asemenea, Engleza la distanta efectueaza traduceri de calitate, intr-un timp scurt, in mai multe domenii de specialitate: traduceri juridice, traduceri economice, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri in domeniul comunicarii, dar si CV-uri, ghiduri, oferte sau alte materiale.

6

7

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram