Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Portfolio
  6. /
  7. Site de prezentare
  8. /
  9. Concurs online Fares – dezvoltare si implementare

Concurs online Fares – dezvoltare si implementare

martie 14, 2014

Finalul anului 2013 ne-a lansat o provocare interesanta. Bineinteles, am acceptat-o, asa ca ne-am adunat resursele creative si cunostintele tehnice pentru a realiza noul proiect. A fost vorba de un concurs lansat de Fares, cel mai mare producator de ceaiuri si remedii naturiste din Romania, care, a decis sa organizeze un nou concurs cu ajutorul caruia sa-si promoveze brandul in randul clientilor.

4

Primii pasi

Clientul ne-a trimis un brief in care era trecuta o descriere amanuntita a procedurii de concurs, precum si un set de materiale care ne-au ajutat sa ne familiarizam cu conceptul. Cel mai important, am primit spre degustare, si noul produs, un ceai cu iz de iarna, care a contribuit in mixul creativ necesar pentru planificarea si implementarea proiectului. Am sorbit o cana aromata de ceai, ne-am consultat, am trasat sarcini clare, dupa care ne-am apucat de lucru, fiecare stiind ce are de facut.

1

 

Derularea „ostilitatilor”

Fiecare membru al echipei a stiut foarte bine ce are de facut.

Designer-ul a lucrat la „look-ul” site-ului care prezenta concursul. Conditia clientului a fost ca site-ul sa respecte elementele de identitate vizuala ale marcii asa ca designer-ul a trebuit sa-si ghideze creativitatea dupa elementele date. Au fost create trei variante de design care au fost trimise clientului. Odata ce una dintre variante a fost aprobata, designer-ul a rasuflat usurat, iar in scena a intrat programatorul.

5

Programatorul s-a ocupat de implementarea design-ului aprobat de client pe suportul online. Au fost introduse elementele dinamice ale site-ului dedicat exclusiv concursului, si a fost creat sistemul de inscriere a participantilor. Tot in atributiile programatorului a intrat crearea unei aplicatii de Facebook care sa permita inscrierile la concurs.

Intre timp, copywriter-ul s-a ocupat de conceperea mesajelor, sloganelor si textelor pentru site-ul concursului. De asemenea, a lucrat impreuna cu reprezentantul clientului la regulamentul concursului astfel incat participantii sa aiba la dispozitie toate informatiile in legatura cu actiunea promotionala, iar aceasta sa se desfasoare in mod transparent.

2

Finalizarea proiectului si suport

Concursul s-a desfasurat timp de o luna si jumatate, perioada in care am asigurat suportul complet pentru buna desfasurare a extragerilor, dar si in crearea materialelor pentru anuntarea castigatorilor.

Concursul online Fares denumit „Sarbatoare de iarna” a avut 101 premii care au atras un numar foare mare de participanti.

3

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram