Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

Web Design Bucuresti

Din 2004, lansam pe internet afaceri de succes!
Prezenti in Bucuresti si in Timisoara.


clienti-bucuresti

[one_third]

Bine ai venit pe site-ul DowMedia!

bine ai venitInca din 2004 sustinem antreprenorii sa isi plaseze afacerea pe Internet. In cei 11 ani de activitate, am realizat sute de site-uri pentru clienti din Bucuresti, Timisoara si alte orase din tara, precum si pentru clienti din strainatate.

[/one_third][one_third]

Promotie luna Mai -30% Reducere!

icon2Nu mai pierde timpul! Solicita oferta noastra chiar astazi!

 

Click aici pentru a solicita oferta noastra.

[/one_third]

[one_third_last]

Ai nevoie de gazduire pentru site-ul tau?

icon3Avem grija ca site-ul tau sa functioneze perfect, fie ca este accesat din Bucuresti, Cluj, Munchen sau Milano.
» Web Hosting

[/one_third_last]

[one_third]

Ai nevoie de un site web?

icon1Vezi cum ideea ta se transforma intr-un site functional, cu un design unic! Suntem nerabdatori sa discutam despre noul tau site.
» Servicii Web Design

[/one_third][one_third]

Ai nevoie de un magazin online?

magazin onlineDepaseste granitele Bucurestiului! Oferim cele mai bune solutii pentru magazinele online, astfel incat sa iti vinzi produsele la nivel national!
» Realizare Magazin Online

[/one_third]
[one_third_last]

Ai nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare? (SEO)

seoAnalizam site-ul, identificam cuvintele cheie relevante afacerii tale, dezvoltam si implementam strategia potrivita si monitorizam evolutia campaniei pana la indeplinirea obiectivelor stabilite.
» Servicii SEO

[/one_third_last]

 

[one_third]

Ai nevoie de un logo profesional?

logoTransmitem mesajul potrivit prin intermediul formelor, culorilor si fonturilor folosite! Imaginea firmei tale este la fel de importanta pentru noi, cum este pentru tine!
» Identitate vizuala

[/one_third]
[one_third]

Ai nevoie de continut pentru site-ul tau?

icon5Oferim solutii complete de comunicare pentru conturarea imaginii companiei in mediul online. Construim strategii personalizate care iti scot in evidenta afacerea!
» Servicii Copywriting

[/one_third]
[one_third_last]

Transformam ideile bune in afaceri de succes!

succes Da, ai inteles bine! La noi gasesti toate serviciile web de care afacerea ta are nevoie pentru a deveni un brand in mediul online, de la web design si programare web, pana la strategii personalizate de copywriting, SEO sau marketing! Dow Media - toate serviciile web intr-un singur loc!

[/one_third_last]

[hr]

 

[portfolio projects="4" title="Latest Projects" show_title="yes or no" columns="2,3 or 4"  filters="clientii-nostri"]

[one_third]46

Experienta

Am evoluat odata cu tehnologia, ne-am documentat si am invatat sa ne adaptam schimbarilor care apar frecvent in mediul online pentru a dezvolta un site profesional, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al functionalitatii si continutului.
[/one_third]

[one_third]45

Originalitate

Desi numai in Bucuresti sunt cateva mii de firme de web design, aducem un plus de valoare fiecarui site printr-o viziunea unica asupra elementelor de web design si prin abordarea unor strategii noi de dezvoltare si promovare.[/one_third]

[one_third_last]44

Pasiune

Pentru noi, web design-ul este mai mult decat o meserie, este combinatia perfecta intre pasiune, arta, tehnologie si stiinta. Pasiunea pentru mediul online ne ajuta sa gasim intotdeauna modalitati noi de combinare a culorilor, formelor si dimensiunilor, iar experienta si dorinta permanenta de invatare ne ajuta sa ne adaptam celor mai noi tehnologii in materie de web design.

[/one_third_last]

[box][googlefont font="Open Sans" size="30px"]Din 2004, peste 2000 de clienti au ales DOW MEDIA.[/googlefont][/box]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

ianuarie 28, 2024
CloudStorageBox: Solutia ideala pentru transmiterea fisierelor mari catre colaboratori si institutii

In era digitala, transmiterea eficienta si sigura a fisierelor mari este o necesitate pentru multe afaceri si organizatii. CloudStorageBox, un serviciu inovator bazat pe solutia open-source NextCloud, vine in intampinarea acestei nevoi oferind o platforma robusta si accesibila pentru stocarea, partajarea si backup-ul fisierelor. 1. Flexibilitate si Accesibilitate CloudStorageBox permite utilizatorilor sa transmita fisiere de […]

ianuarie 28, 2024
Gazduire web la SpeedHost.ro - Oaza de Stabilitate in vremuri de cresteri de preturi

Intr-o perioada in care fluctuatiile economice au determinat majoritatea furnizorilor de servicii web sa isi mareasca tarifele, SpeedHost.ro ramane un far de stabilitate si accesibilitate. In ciuda cresterilor de preturi inregistrate in 2022 si 2023 la energia electrica, cresterea costurilor pentru servicii de cloud si licentiere a softurilor folosite, SpeedHost.ro isi mentine angajamentul de a […]

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Reteaua de servicii Dow Media

DowMedia - Servicii Web Design SpeedHost - Gazduire Web ResellerCloud - Gazduire Reseller Newsletter24 - Servicii Transmitere Newsletter CloudStorageBox - Stocare documente in cloud SeoElite - Servicii SEO OnlineStart - Servicii web GlobalSMS - Transmitere SMS DirektHost - Servicii Web Hosting FTPbox - Servicii FTP CamHost - Stocare date camere supraveghere CloudShop - Servicii eCommerce BanatHost - Gazduire Web Timisoara BugetHost - Gazduire Web Ieftina AsistentaWeb - Mentenanta Website Retea Publicatii Online

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram