Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

Viitorul Social Media

iunie 17, 2015

In urma cu numai 11 ani, atunci cand nu exista Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram sau Google Plus oamenii nu cunosteau termeni precum "tweets" sau "filtre pentru fotografii". Odata cu lansarea Facebook in februarie 2004, comportamentul oamenilor s-a schimbat, de la felul in care obtin informatiile dorite pana la modul in care fac cumparaturi. Social media sau, pe romaneste retelele de socializare i-au incurajat pe oameni sa isi exprime punctul de vedere si sa impartaseasca experiente cu persoane din intreaga lumea, in timp real.

Din 2010, in fiecare an in jur de 200 de milioane de persoane isi creeaza conturi pe retelele de socializare. Daca in 2010 numarul utilizatorilor care detineau conturi in social media era de 970 de milioane, in 2016 se preconizeaza ca numarul acestora se ridica la peste 2.1 miliarde. Importanta social media nu poate fi contestata in special datorita faptului ca a adus ceva extrem de folositor omenirii: accesul rapid la informatiile care ne intereseaza si posibilitatea de a intra in contact direct cu prieteni, familie, companii preferate sau chiar cu oamenii noi.

Asistam la o schimbare permanenta a tehnologiei, a Internetului si implicit, a retelelor de socializare. Daca in urma cu cativa ani, utilizatorii erau concentrati pe crearea de continut (text, imagini, clipuri video) care sa ajunga virale, acum acestia doresc sa creeze continut de calitate, care poate schimba viata oamenilor.

Specialisti in social media au analizat viteza cu care se schimba retelele de socializare si au anticipat mai multe modalitati prin care instrumentele de marketing vor evolua:

Se va pune mai mult accent pe personalitatea utilizatorilor/companiilor
Informatiile de baza precum imaginea de profil, locatia si in cazul companiilor o scurta descriere despre produsele sau serviciile pe care le ofera atrag mai multi utilizatori pe pagina ta. In urmatorii ani, retelele de socializare vor pune un accent mai mare pe completarea campurilor unui profil, astfel incat prietenii virtuali, care se pot transforma foarte usor in clienti sa afle rapid cat mai multe detalii esentiale, fara a fi nevoiti sa acceseze site-ul.

Incorporarea continutului multimedia
Desi retelele de socializare permit adaugarea imaginilor si a clipurilor video, specialistii sustin ca in viitor vor fi integrate si alte canale multimedia precum mesaje vocale sau posibilitatea de a adauga clipuri video live.

Content marketing
In urma cu cativa ani, doar companiile de mari dimensiuni isi permiteau sa utilizeze instrumente CMS (content management system) datorita pretului foarte ridicat. Faptul ca aceste instrumente sunt disponibile pentru toate companiile, indiferent de marime ii determina pe specialisti sa spuna ca se vor dezvolta mult mai mult si vor deveni din ce in ce mai accesibile.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram