Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Top 5 instrumente LinkedIn pentru afacerea ta

Top 5 instrumente LinkedIn pentru afacerea ta

octombrie 14, 2015

Atunci cand vrei sa dezvolti relatiile profesionale si sa construiesti o comunitate in jurul brand-ului, LinkedIn este cea mai potrivta retea de socializare. Probabil te gandesti ca afacerea ta este deja prezenta pe alte retele de socializare precum Facebook sau Twitter. Opreste-te! Pe langa faptul ca fiecare are scopuri diferite, LinkedIn se diferentiaza de restul platformelor social media prin faptul ca pune la indemana utilizatorilor o multime de instrumente pentru a-si construi imaginea in mediul online, pentru a creste numarul vanzarilor inregistrate sau pentru a recruta colegi noi.

Cel mai important aspect pe care vor sa il masoare antreprenorii online, in general, este rata de engagement. Cu toate acestea, poate vrei sa urmaresti mai usor postarile, sau esti interesat de reclama platita. De aceea, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante instrumente pe care LinkedIn ti le pune la dispozitie si pe care trebuie sa incepi sa le utilizezi.

Groups
Prin LinkedIn Groups poti intra in contact atat cu profesionisti din domeniul tau de activitate, cat si cu clienti si potentiali clienti. Este o modalitate eficienta de a primi si oferi raspunsuri la intrabari, de a adauga anunturi de angajare atunci can vrei sa iti extinzi echipa si multe alte lucruri. De asemenea, Groups reprezinta un instrument important in cresterea numarului vanzarilor.

Pentru inceput, recomandat este sa te inscrii in mai multe grupuri pentru a te familiariza cu conceptul. Nu este suficient doar sa faci parte dintr-un grup. Tine minte ca scopul tau este de a te pozitiona ca un specialist in domeniul in care activezi, asa ca implica-te in diverse conversatii si ofera raspunsuri pertinente la intrebarile celorlalti membrii. Apoi, poti creea propriile grupuri care dezbat un subiect interesant sau chiar controversat in domeniul tau de activitate.

SlideShare
LinkedIn a cumparat SlideShare in 2012, iar in prezent este utilizata lunar de 70 de milioane de persoane. Compania spune ca peste 400.000 de prezentari SlideShare sunt postate in cadrul retelei de socializare in fiecare luna. Acest instrument este atat de apreciat de utilizatorii retelei de socializare datorita faptului ca ofera informatii despre numarul click-urilor, al vizualizarilor si al continutului. Pe baza acestor informatii, poti face modificarile necesare in functie de publicul tinta.

LinkedIn Recruiter
Utilizand acest instrument, vei putea alege cei mai buni candidati dintr-un numar foarte mare. Partea buna este ca cei care sunt potriviti pe o pozitie vor fi luati in calcul, chiar daca nu cauta sa isi schimbe locul de munca. Pentru a ajunge mult mai rapid la persoanele care te intereseaza, acest instrument iti pune la disponitie peste 20 de filtre, printre care anii de experienta,  orasul in care locuieste posibilul candidat, titlul job-ului pe care il are in prezent, grupurile in care este inscris sau interesele candidatului ideal.

Sponsored InMail
Cu acest instrument vei trimite mesaje personalizate persoanelor cu care vrei sa intri in contact. Scopul unui mesaj, fie el email, banner sau mesaj privat este de a fii citit si de a atrage atentia destinatarului. Cu Sponsored InMail, mesajele tale vor fi livrate doar in momentul in care utilizatorul este activ pe LinkedIn, sansele ca acesta sa fie trecut cu vederea, fiind foarte mici, spre inexistente. Aceste mesaje pot fi de diverse forme si pot avea scopuri diferite, de la a-i multumi unei persoane ca ti-a acceptat prietenia, pana la promovarea produselor sau trimiterea invitatiilor la anumite evenimente pe care le organizezi sau la care participi.

Showcase Pages
In general, companiile ofera clientilor mai multe servicii sau produse, iar cea mai buna modalitate este de a promova fiecare produs/serviciu separat. LinkedIn permite acest tip de promovare.

Astfel, nu vei ma fi nevoit sa alegi doar cateva produse sau servicii pe care sa le incluzi in profilul companiei. Showcase Pages iti permite crearea unor extensii ale paginii companiei, astfel incat sa iti prezinti fiecare produs/serviciu in parte. De exemplu, daca ai un magazin online cu imbracaminte, incaltaminte, cosmetice si parfumuri, poti creea o pagina pentru fiecare categorie.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram