Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Tehnici SEO de tipul Black Hat si White Hat

Tehnici SEO de tipul Black Hat si White Hat

iulie 8, 2015

Principala diferenta dintre Black Hat SEO si White Hat SEO consta in tehnicile utilizate pentru a obtine o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare. Inca din anii '90 se foloseste termenul de "white hat". Utilizat in trecut pentru expertii in securitatea web, acest termen se refera astazi la tehnicile eficiente si sigure de optimizare pentru motoarele de cautare. La polul opus de afla tehnicile de optimizare SEO "black hat", care recurg la strategii care nu sunt aprobate de motoarele de cautare.

Tehnicile Black Hat SEO includ:

- adaugarea textului invizibil pe site - aceasta metoda dadea rezultate in urma cu cativa ani, insa motorul de cautare Google a realizat mai multi algoritmi care depisteaza si penalizeaza site-urile care inca apeleaza la aceste "artificii". Modalitatea de adaugare a textului invizibil pe site se refera la adaugarea unor cuvinte cheie scrise cu aceeasi culoare ca fundalul, astfel incat ele sa nu fie vizibile pentru vizitatori, dar paginile sa fie indexate in motorul de cautare in functie de acestea.

- paginile doorway - acestea sunt create doar pentru a obtine o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare si pot afecta experientade navigare a vizitatorilor. Acestea ii pot duce pe utilizatori pe pagini intermediare care nu sunt relevante cautarilor inregistrate.

- keyword stuffing - aceasta practica de manipulare a motoarelor de cautare este caracterizata prin adaugarea unui numar foarte mare de cuvinte cheie intr-un text care nu are sens si nu este relevant cautarii inregistrate de utilizator.

- continutul duplicat

- link-urile platite - cumpararea link-urilor doar pentru a creste popularitatea in mediul online.

 

Cele mai importante tehnici White Hat SEO

- continutul de calitate - scopul motoarelor de cautare este de a oferi informatii relevante utilizatorilor. Adaugarea constanta a continutului de calitate este cea mai eficienta metoda de a optimiza un site  pentru motoarele de cautare. Desi este o procedura care necesita mult timp, orice strategie de optimizare pentru motoarele de cautare ar trebui sa fie realizata in jurul acestui aspect.

- structura usor de parcurs - structura site-ului este esentiala atat pentru vizitatori, cat si pentru motoarele de cautare. Fiecare element, de la titlurile paginilor si ale articolelor, pana la stabilirea cuvintelor cheie reprezentative fiecarei pagini.

- guest-blogging - este procesul prin care scrii un articol pentru blog-ul altei persoanei sau a altei companii. Scopul acestei metode este de a obtine backlink-uri care te vor ajuta sa iti pozitionezi site-ul in primele rezultate ale motoarelor de cautare.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram