Site-uri WordPress

WordPress este una dintre cele mai performante platforme de CMS ( content management system), cand ne referim la SEO (search engine optimization). In prezent, WordPress cuprinde aproximativ 80 de milioane de blog-uri si site-uri. Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru WordPress atunci cand decid sa isi dezvolte afacerea in mediul online. Poate fi folosit pentru proiecte complexe. Principalele avantaje pe care le ofera un site WordPress sunt:

usor de folosit – inveti foarte usor sa adaugi continut, pagini noi si imagini.

economisesti timp – ai posibilitatea de a scrie un continut, de exemplu 5 articole, pe care le poti posta pe site automat, cate unu in fiecare zi, la aceeasi ora.

– poti integra automat postarile de pe blog pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare cont in parte.

– ai posibilitatea de a-ti personaliza site-ul – poti alege dintr-un numar foarte mare de teme pentru a-ti personaliza brand-ul si pentru a le oferi utilizatorilor o vizita cat mai placuta pe site.

site-ul se dezvolta in acelasi timp cu afacerea ta – performanta site-ului tau nu va fi afectata de numarul foarte mare de pagini sau articole postate.

– poti atasa foarte usor imagini sau clipuri video articolelor sau paginilor site-ului.

– cu cat ai mai multa activitate pe site, cu atat ai mai multe sanse ca vizitatorii tai sa revina asupra site-ului.

deti controlul asupra discutiilor – nu ai nevoie de un forum sau de un chat pentru a pastra legatura cu vizitatorii. La orice postare, acestia au posibilitatea de a lasa un comentariu, pe care trebuie sa il aprobi inainte ca altcineva sa il vada.

– nu trebuie sa realizezi un site doar pentru utilizatorii care acceseaza site-ul de pe telefonul mobil sau tableta. WordPress adapteaza imediat continutul pentru a putea fi vizionat atat de pe laptop sau computer, cat si de pe telefon sau tableta.

– site-ul sau blog-ul tau WordPress poate fi gasit rapid de motoarele de cautare.

Suntem alaturi de tine din 2004 pentru a te ajuta sa iti dezvolti afacerea rapid si eficient. Solicita acum oferta noastra!