Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Sfaturi pentru o expunere eficienta pe Facebook

Sfaturi pentru o expunere eficienta pe Facebook

octombrie 30, 2014

Cu siguranta ai auzit de Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume. Cu un numar de peste 1.23 de miliarde de utilizatori activi lunar, 945 de milioane de utilizatori care acceseaza Facebook prin intermediul telefonului mobil si 757 de milioane de utilizatori care acceseaza profilul zilnic, Facebook continua sa se dezvolte si sa isi mareasca numarul de utilizatori. Studiile arata ca oamenii interactioneaza cu companiile preferate prin intermediul Facebook mai mult decat o fac prin intermediul altei retele de socializare. Mai mult, sansele ca acestia sa recomande pagina companiei tale si sa achizitioneze produsele sau serviciile pe care le oferi sunt foarte mari.

Inainte de a crea pagina de Facebook a companiei tale, asigura-te ca ai foarte bine stabilite obiectivele pe care doresti sa le indeplinesti prin intermediul acesteia - vrei ca afacere ta sa devina vizibila in mediul online? sa cresti numarul conversiilor? Cu obiectivele foarte bine stabilite, iti vei construi strategia in jurul acestora, ceea ce duce la rezultate imediate.

Adauga constant continut de calitate. Trebuie sa iei in calcul faptul ca nu toti clientii si potentialii clienti isi acceseaza pagina de Facebook in fiecare zi, iar pentru a te asigura ca le menti interesul, posteaza cel putin de cateva ori pe saptamana informatii relevante, originale si interesante. Nu uita sa monitorizezi fiecare postare pentru a te apropia cat mai mult de preferintele clientilor.

Una dintre cele mai interesante aspecte ale retelelor de socializare este faptul ca esti in contact direct cu clientii 24 de ore din 24. Este foarte important sa raspunzi la intrebarile clientilor, la mesaje si comentarii. Bineinteles ca pot aparea situatii in care clientii sunt nemultumiti. Atunci cand apare aceasta situatie, desi pare tentant, nu sterge si nu ignora aceste mesaje sau comentarii. Daca raspunsul tau intarzie sa apare, clientii si potentialii clienti vor trage concluzia ca nu te intereseaza problemele acestora si isi vor pierde increderea in produsele sau serviciile tale.

Profita la maximum de sectiunea "About" sau "Despre". Atunci cand un utilizator ajunge pe pagina de Facebook a afacerii tale acesta trebuie sa aiba acces la informatii relevante despre firma si produsele tale. De asemenea, este important ca datele de contact (adresa, adresa de email, website-ul) sa fie usor accesibile.

Poza de profil este practic imaginea care ii ajuta pe clienti sa te recunoasca in cele peste 1 miliard de conturi active pe Facebook. Imaginea de profil trebuie sa fie clara atat in marime initiala, cat si la o marime de 43 x 43 pixeli.

Adauga un buton care indeamna clientii si potentialii clienti sa acceseze pagina ta pe Facebook atat pe site-ul companiei tale, cat si pe oferte si materiale promotionale. In plus, posteaza pe Facebook clipurile video de pe propriul canal de YouTube. Astfel, clientii vor ajunge mai usor la celelalte postari de pe canalul tau de YouTube.

Tinand cont de aceste sfaturi pagina de Facebook a companiei tale va atrage un numar mare de potentiali clienti, care se vor transforma rapid in clienti sau colaboratori.

 

 

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram