Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Realizarea unui website de imobiliare

Realizarea unui website de imobiliare

iunie 13, 2014

Majoritatea cumparatorilor prefera sa adune online informatiile necesare, inainte de a vizita o proprietate. De aceea, realizarea unui site de imobiliare cu un puternic impact vizual, este unul dintre cei mai importanti pasi esentiala. Culorile, imaginile si aranjarea acestora in pagina ajuta vizitatorul la conturarea unei idei asupra afacerii in sine.

Principalul element care atrage atentia vizitatorilor, sunt imaginile. Acestea trebuie sa fie clare si in numar destul de mare. Pentru a ajuta cumparatorul sa gaseasca toate informatiile pe site-ul tau, galeria de fotografii trebuie sa surprinda esentialul in fiecare locuinta si poate contine si o imagine cu strada pe care se afla imobilul. Realizarea unui tur virtual reprezinta de asemenea un avantaj in atragerea clientilor.

Informatiile alaturate fotografiilor de prezentare, trebuie sa fie cat mai complexe. De la informatii despre proprietate, precum numarul camerelor, bailor, suprafata totala si dotari, pana la informatii despre zona exacta in care se afla. Cumparatorii, in majoritatea cazurilor, pornesc de la o anumita zona, un anumit cartier care ii intereseaza. De aceea, este recomandat ca fiecare anunt sa aiba o pagina separata care sa contina informatii despre bancile, scolile, cafenelele, restaurantele care se afla in zona respectiva.

Un alt element care contribuie la cresterea numarului clientilor, este reprezentat de filtrele de cautare. Acestea pot fi impartile in mai multe categorii:
- informatii generale (tipul anuntului - de vanzare, de inchiriat; categoria - apartament, casa, spatiu comercial, teren)
- detalii (pret, suprafata totala, suprafata utila, numar camere, stare imobil, incalzire)
- facilitati .

Optimizarea SEO este unul dintre cele mai importante elemente de care site-ul tau are nevoie pentru a putea fi gasit de clienti. Integrarea butoanelor retelelor sociale pe un website a devenit o necesitate. Este o modalitate rapida de a intra in contact cu clientii si partenerii tai si de a le oferi acces rapid la informatiile de care au nevoie.

Continutul unui site este esential in dezvoltarea acestuia, cu toate acestea, majoritatea site-urilor de imobiliare neglijeaza acest aspect. Daca afacerea ta este la inceput si momentan nu te simti pregatit sa incepi sa scrii pe blog, orienteaza-te spre o platforma care ofera posibilitatea de a integra unul, pentru ca peste 1 an sau 2 s-ar putea sa iti doresti sa iti promovezi afacerea si prin intermediul unui blog.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, avem toate abilitatile necesare pentru a realiza si implementa propriul tau website de imobiliare, pentru a-ti dezvolta rapid afacerea. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

 

 

 

 

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram