Realizarea unui website de imobiliare

Majoritatea cumparatorilor prefera sa adune online informatiile necesare, inainte de a vizita o proprietate. De aceea, realizarea unui site de imobiliare cu un puternic impact vizual, este unul dintre cei mai importanti pasi esentiala. Culorile, imaginile si aranjarea acestora in pagina ajuta vizitatorul la conturarea unei idei asupra afacerii in sine.

Principalul element care atrage atentia vizitatorilor, sunt imaginile. Acestea trebuie sa fie clare si in numar destul de mare. Pentru a ajuta cumparatorul sa gaseasca toate informatiile pe site-ul tau, galeria de fotografii trebuie sa surprinda esentialul in fiecare locuinta si poate contine si o imagine cu strada pe care se afla imobilul. Realizarea unui tur virtual reprezinta de asemenea un avantaj in atragerea clientilor.

Informatiile alaturate fotografiilor de prezentare, trebuie sa fie cat mai complexe. De la informatii despre proprietate, precum numarul camerelor, bailor, suprafata totala si dotari, pana la informatii despre zona exacta in care se afla. Cumparatorii, in majoritatea cazurilor, pornesc de la o anumita zona, un anumit cartier care ii intereseaza. De aceea, este recomandat ca fiecare anunt sa aiba o pagina separata care sa contina informatii despre bancile, scolile, cafenelele, restaurantele care se afla in zona respectiva.

Un alt element care contribuie la cresterea numarului clientilor, este reprezentat de filtrele de cautare. Acestea pot fi impartile in mai multe categorii:
– informatii generale (tipul anuntului – de vanzare, de inchiriat; categoria – apartament, casa, spatiu comercial, teren)
– detalii (pret, suprafata totala, suprafata utila, numar camere, stare imobil, incalzire)
– facilitati .

Optimizarea SEO este unul dintre cele mai importante elemente de care site-ul tau are nevoie pentru a putea fi gasit de clienti. Integrarea butoanelor retelelor sociale pe un website a devenit o necesitate. Este o modalitate rapida de a intra in contact cu clientii si partenerii tai si de a le oferi acces rapid la informatiile de care au nevoie.

Continutul unui site este esential in dezvoltarea acestuia, cu toate acestea, majoritatea site-urilor de imobiliare neglijeaza acest aspect. Daca afacerea ta este la inceput si momentan nu te simti pregatit sa incepi sa scrii pe blog, orienteaza-te spre o platforma care ofera posibilitatea de a integra unul, pentru ca peste 1 an sau 2 s-ar putea sa iti doresti sa iti promovezi afacerea si prin intermediul unui blog.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, avem toate abilitatile necesare pentru a realiza si implementa propriul tau website de imobiliare, pentru a-ti dezvolta rapid afacerea. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!