Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Radu isi perfectioneaza „skill-urile” de designer intr-un internship in departamentul...

Radu isi perfectioneaza „skill-urile” de designer intr-un internship in departamentul nostru de grafica

septembrie 26, 2014

radu1Vara se descopera talente, se perfectioneaza „skill-urile”, iar pasiunile se pot transpune in practica. In lunile de vacanta, Radu, un licean talentat in design ne-a vizitat pentru a descoperi mai multe despre pasiunea sa, despre aspectele practice ale design-ului. Am incercat s-i aratam procesul de creare a unui logo din perspectiva grafica, dar si din cea a povestii pe care trebuie sa o spuna a senzatiilor si a reactiilor pe care trebuie sa le provoace. Dupa doua saptamani am vrut sa vedem ce gust i-a lasat experienta de designer full time, asa ca, l-am provocat la un interviu „cu toate cartile pe masa”.

Esti un designer cu potential, ne-au placut skill-urile tale. Ție ce „gust” ti-a lasat intershipul la DOW Media?

Radu: Unul placut, desigur! Am avut ocazia sa invat lucruri noi, cu o echipa foarte placuta, intr-un mediu de lucru linistit si relaxat.

Esti la prima experienta de practica in domeniu sau ai mai „tras cu ochiul” si cu alte ocazii?

Radu: Acesta a fost primul meu internship. Am mai avut ocazia sa lucrez in echipa, in cadrul diferitelor concursuri sau proiecte la care am participat, dar niciodata pe o perioada mai lunga de timp, sau cu oameni asa de experimentati.

De ce te-ai inscris in programul Jump si cum te-a ajutat pana acum?

Radu: Numele programului spune motivul: jump out! Am vrut sa devin mai bun la tot ceea ce faceam, dar cel mai mult la partea de vorbire in public. Eu cred ca nu e suficient sa fii foarte bun doar la ceea ce faci, pentru ca ai nevoie si de alte calitati, pe langa, pentru a fi remarcat.

radu2

Design-ul grafic e o treaba sensibila pentru care iti trebuie nu doar dedicare ci si o chemare puternica. Am vazut ca te bucuri din plin de ambele calitati, dar ar fi interesant sa ne povestesti de unde vine chemarea. Ce zici?

Radu: De mic mi-a placut sa desenez. Imi aduc aminte cum ma uitam la desene animate si incercam sa desenez personajele. Am vazut ca imi place si am rabdare sa desenez si de aceea m-am decis sa merg in aceasta directie. Nu pot sa zic ca sunt cel mai talentat om, dar desenul si designul sunt unele din pasiunile mele si imi doresc sa invat si sa devin cat mai bun.

radu@work

Cand ai intrat in birou, spuneai ca vrei sa inveti cat mai multe despre logo-uri. Te-ai apropiat de acest obiectiv dupa stagiul la DOW Media?

Radu: Bineinteles! Am realizat ca mai am nevoie de practica, dar chiar am ajuns sa pun deja in practica cunostintele acumulate la DOW Media.

Ce planuri de viitor ai? Ramai in design, continui in forta sau lasi asta ca hobby si te reorientezi?

Radu: Nu stiu daca voi ramane numai la design, desi este clar ca imi pun in plan sa urmez o facultate in acest domeniu. As vrea sa urmez si o universitate de cinematografie, pentru ca mi-ar place, de asemenea, sa lucrez ca editor de film, la partea de montaj si efecte speciale. Nu m-ar deranja sa le urmez pe amandoua pentru ca eu consider ca se completeaza bine una pe alta.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram