Photoka

Descrierea proiectului

La baza realizarii unei fotografii de calitate sta imbinarea, in aceeasi masura a tehnicii si a artei. In spatele fiecarei fotografii este o poveste, tehnica fiind cea care ajuta la redarea acesteia cat mai aproape de realitate, insa arta este cea care ii poate schimba sensul, care contribuie la reinterpretarea acesteia. Photoka este un blog de fotografie care expune unele dintre cele mai reusite imagini realizate in natura, portrete si multe altele.

Inainte de a ne apuca de dezvoltarea site-ului, ne-am orientat spre crearea unui logo care sa evidentieze toate elementele unei fotografii de calitate: creativitate, originalitate, arta si tehnica. Cand ne gandim la fotografie, ne gandim instantaneu la un aparat profesionist. Am incercat mai multe variante de design care sa redea acest element, dar intr-un mod cat mai original. Varianta finala este o reinterpretare a diafragmei unui aparat foto in interiorul unui obiectiv. In acelasi timp, partea inferioara a “obiectivului” poate fi inteleasa ca un zambet, traire pe care toti pasionatii de fotografie o asteapta din partea publicului lor. Culorile nu au fost nici ele alese intamplator, ci designer-ul nostru a ales nuante calde de portocaliu, galben, albastru, mov si verde pentru a adauga un plus de valoare celorlalte elemente.

Odata stabilit logo-ul, ne-a fost foarte usor sa realizam un site cu o structura usor de parcurs, care sa il determine pe vizitator sa isi doreasca sa vada si sa afle cat mai multe lucruri din culisele unei fotografii reusite. Programatorul nostru a verificat fiecare pagina a site-ului pentru a fii sigur ca acesta arata si functioneaza perfect.

photoka

 

 

sfsgfhdgh

 

Detaliile proiectului

  • Data februarie 5, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top