Domino Travel

Descrierea proiectului

O companie care este reprezentata in mediul online de un site profesional poate ajunge mult mai rapid o influenta in domeniul de activitate al acesteia. Un site de turism, trebuie sa inspire incredere prin toate elementele, de la logo si texte, pana la aspectul total al site-ului si imagini. Echipa Dow Media a colaborat cu clientul pe intreaga perioada a dezvoltarii proiectului, de la realizarea logo-ului, a design-ului site-ului, pana la includerea butoanelor si a link-urilor.

Designer-ul nostru a realizat mai multe variante de design pentru logo, care sa imbine cele doua elemente piesele de domino si calatoriile. Acesta stie cat este de important pentru dezvoltarea unei afaceri ca logo-ul sa fie sugestiv domeniului de activitate, sa fie usor de retinut si de identificat, dar mai ales sa arate bine atat pe site, cat si pe carti de vizita, cataloage, brosuri sau alte materiale promotionale.

Dupa ce design-ul logo-ului si al site-ului a fost realizat, programatorul a avut grija ca fiecare element al site-ului sa functioneze la capacitate maxima, astfel incat vizitatorii sa aiba parte de o experienta de navigare cat mai placuta.

DOMINO TRAVEL

Detaliile proiectului

  • Data martie 19, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top