Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Pasul esențial de la o idee la bani: Dezvoltarea...

Pasul esențial de la o idee la bani: Dezvoltarea unui website cu fonduri europene!

august 28, 2017

Ești pregătit să îți dezvolți propria afacere cu fonduri europene? Există deja sute de proiecte câștigătoare al căror exemplu îl poți urma și tu! Acum îți poți transforma visul în realitate prin crearea unui website pe baza acestor fonduri nerambursabile pentru a face primul pas esențial de la ideea ta de afaceri la bani. A venit timpul să transformi teoria la care te-ai gândit vreme îndelungată într-un proiect practic care are toate șansele de reușită în perioada care urmează!

Fonduri europene pentru afacerea ta

Primul lucru la care trebuie să te gândești este domeniul pe care dorești să îți dezvolți ideea de afaceri pentru a vedea dacă ești eligibil să obții aceste fonduri europene nerambursabile. O dată obținute, le vei putea utiliza pentru dezvoltarea unui website de succes, care să te reprezinte în fața viitorilor potențiali clienți.
Vestea bună este că acum poți obține fonduri în valoare de miliarde de euro pentru proiecte din agricultură, industrie, IT și nu numai. În plus, poți beneficia în cadrul acestor proiecte de sumele necesare pentru deschiderea unor birouri unice în județul tău de reședință. Mai mult decât atât, este important de menționat faptul că procedurile aferente obținerii acestor fonduri au fost simplificate în acest an și astfel, documentațiile necesare sunt ușor de realizat pentru a asigura succesul acestor proiecte pe termen lung.

 

Primul pas către succes

Prezența în mediul online este esențială pentru stabilirea ta ca și factor de interes în domeniul afacerilor, indiferent de industria în care dorești să activezi. Dacă până acum opțiunea de dezvoltare a unui website profesional pentru afacerea ta ți se părea imposibil de realizat din fonduri proprii, noile opțiuni care vin la pachet cu aceste fonduri europene pentru startup-uri si dezvoltare afaceri deja existente îți vor deschide noi uși pentru a-ți asigura reușita în mediul provocator de afaceri.
Fără necesitatea unei cofinanțări din propriul buzunar și cu limite sporite de fonduri nerambursabile care pot fi obținute în 2017, acum ai șansa unică de a intra pe piață cu produsele și serviciile de calitate pe care vrei să le comercializezi / prestezi. Există acum mai mult ca niciodată motive serioase pentru care perioada care urmează reprezintă momentul perfect să construiești o afacere cu investiții personale zero.

 

Și tu poți reuși să pornești o afacere de succes

Poți folosi aceste fonduri, o dată primite, pentru acoperirea întregii game de nevoi și cerințe pentru stabilirea ta ca și factor de interes in domeniul afacerilor, inclusiv pentru dezvoltarea propriului brand și a unui website de prezentare care să te reprezinte în fața colaboratorilor și clienților tăi.
Urmează exemplul celor care au reușit deja și depune actele, cererile și formularele care trebuie să fie completate pentru atingerea acestui scop. Întocmește-ți un proiect viabil împreună cu un specialist și astfel vei avea șanse maxime de reușită în ceea ce privește obținerea fondurilor europene pentru demararea unei afaceri și intrarea în mediul online printr-un website construit în manieră profesională de cei mai buni specialiști în domeniu.
Începând cu acest an, tot mai multe persoane, inclusiv oameni cu idei valoroase precum ești tu, pot reuși să pornească o nouă afacere din fonduri europene nerambursabile, datorită noii politici europene care susține începătorii în acest domeniu.

 

Doresti realizarea unui proiect web cu fonduri europene? Solicita oferta noastra - consultanta este gratuita.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram