Pasul esențial de la o idee la bani: Dezvoltarea unui website cu fonduri europene!

Ești pregătit să îți dezvolți propria afacere cu fonduri europene? Există deja sute de proiecte câștigătoare al căror exemplu îl poți urma și tu! Acum îți poți transforma visul în realitate prin crearea unui website pe baza acestor fonduri nerambursabile pentru a face primul pas esențial de la ideea ta de afaceri la bani. A venit timpul să transformi teoria la care te-ai gândit vreme îndelungată într-un proiect practic care are toate șansele de reușită în perioada care urmează!

Fonduri europene pentru afacerea ta

Primul lucru la care trebuie să te gândești este domeniul pe care dorești să îți dezvolți ideea de afaceri pentru a vedea dacă ești eligibil să obții aceste fonduri europene nerambursabile. O dată obținute, le vei putea utiliza pentru dezvoltarea unui website de succes, care să te reprezinte în fața viitorilor potențiali clienți.
Vestea bună este că acum poți obține fonduri în valoare de miliarde de euro pentru proiecte din agricultură, industrie, IT și nu numai. În plus, poți beneficia în cadrul acestor proiecte de sumele necesare pentru deschiderea unor birouri unice în județul tău de reședință. Mai mult decât atât, este important de menționat faptul că procedurile aferente obținerii acestor fonduri au fost simplificate în acest an și astfel, documentațiile necesare sunt ușor de realizat pentru a asigura succesul acestor proiecte pe termen lung.

 

Primul pas către succes

Prezența în mediul online este esențială pentru stabilirea ta ca și factor de interes în domeniul afacerilor, indiferent de industria în care dorești să activezi. Dacă până acum opțiunea de dezvoltare a unui website profesional pentru afacerea ta ți se părea imposibil de realizat din fonduri proprii, noile opțiuni care vin la pachet cu aceste fonduri europene pentru startup-uri si dezvoltare afaceri deja existente îți vor deschide noi uși pentru a-ți asigura reușita în mediul provocator de afaceri.
Fără necesitatea unei cofinanțări din propriul buzunar și cu limite sporite de fonduri nerambursabile care pot fi obținute în 2017, acum ai șansa unică de a intra pe piață cu produsele și serviciile de calitate pe care vrei să le comercializezi / prestezi. Există acum mai mult ca niciodată motive serioase pentru care perioada care urmează reprezintă momentul perfect să construiești o afacere cu investiții personale zero.

 

Și tu poți reuși să pornești o afacere de succes

Poți folosi aceste fonduri, o dată primite, pentru acoperirea întregii game de nevoi și cerințe pentru stabilirea ta ca și factor de interes in domeniul afacerilor, inclusiv pentru dezvoltarea propriului brand și a unui website de prezentare care să te reprezinte în fața colaboratorilor și clienților tăi.
Urmează exemplul celor care au reușit deja și depune actele, cererile și formularele care trebuie să fie completate pentru atingerea acestui scop. Întocmește-ți un proiect viabil împreună cu un specialist și astfel vei avea șanse maxime de reușită în ceea ce privește obținerea fondurilor europene pentru demararea unei afaceri și intrarea în mediul online printr-un website construit în manieră profesională de cei mai buni specialiști în domeniu.
Începând cu acest an, tot mai multe persoane, inclusiv oameni cu idei valoroase precum ești tu, pot reuși să pornească o nouă afacere din fonduri europene nerambursabile, datorită noii politici europene care susține începătorii în acest domeniu.

 

Doresti realizarea unui proiect web cu fonduri europene? Solicita oferta noastra – consultanta este gratuita.