Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Importanta unui serviciu de backup pentru site-ul tau

Importanta unui serviciu de backup pentru site-ul tau

martie 3, 2015

Un serviciu de backup este esential pentru afacerea ta. Intreaga baza de date, care include paginile site-ului, imagini, texte si alte informatii esentiale trebuie sustinuta de un serviciu puternic de backup. Fara un serviciu de backup, site-ul tau este in permanenta expus pericolelor, fie ca vorbim de o defectiune la computer-ul sau laptopul pe care lucrezi, stergerea neintentionata a informatiilor esentiale pentru buna functionare a site-ului sau patrunderea unui hacker in baza de date. Cu toate acestea, studiile realizate pe aceasta tema arata ca 40% dintre firmele de dimensiuni mici si medii nu folosesc un serviciu de backup.

Frecventa cu care se realizeaza backup-ul site-ului tau este un alt element esential si depinde de cat de des este adaugat si modificat continutul site-ului. Pentru a fi sigur ca afacerea ta este in siguranta cel mai indicat este sa realizezi backup dupa fiecare modificare pe care ai adus-o site-ului. In cazul unui magazin online, care trebuie actualizat in permanenta cu continut nou cel mai bine este sa realizezi backup o data pe saptamana.

Asa cum am amintit anterior, fara un serviciu de backup profesional datele afacerii tale sunt expuse pericolelor in orice moment. Cele mai comune probleme care pot interveni sunt:

1. Hackeri - cand vine vorba de afacerea ta trebuie, nu doar sa presupui, ci sa te asiguri ca aceasta este in siguranta. O greseala cat de mica in construirea site-ului va fi exploatata la maximum de hackerii din intreaga lume. Companii precum Master Card & Visa, Nissan, DropBox au fost afectate de patrunderea unor hackeri in baza de date.

2. Defectiune la server-ul unde este gazduit site-ul - desi acestea s-au dezvoltat odata cu tehnologia, exista posibilitatea ca un server sa nu mai functioneze. Daca nu previi astfel de situatii, afacerea ta poate fi afectata pe termen lung. Contacteaza firma care se ocupa de gazduirea si siguranta site-ului tau si cere informatii privind optiunile de backup pe care le ofera.

3. Stergerea neintentionata a datelor importante - un coleg de lucru poate sterge din greseala date si fisiere esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Riscurile cresc si mai mult daca lucrezi de acasa, copiii sau musafirii pot avea acces mult mai usor la laptopul sau computerul tau.

Cele mai importante motive pentru care sa alegi un serviciu de backup:
- siguranta sporita;
- usor de utilizat;
- acces rapid la toate datele tale;
- in cazul unor dezastre, datele tale sunt in siguranta;
- flexibilitate.

Pentru siguranta afacerii tale, alege un serviciu profesional de backup. Mai multe detalii gasesti pe dow-media.ro

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram