Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Greseli in web design care iti afecteaza afacerea

Greseli in web design care iti afecteaza afacerea

august 12, 2014

Design-ul site-ului este foarte important pentru afacerea ta, vizitatorii tai isi formeaza o prima impresie despre firma in jurul design-ului. Printr-un site creat de profesionisti vor fi evitate cele mai des intalnite greseli care iti afecteaza afacerea:

1. Texte scrise incorect - atunci cand vizitatorul parcurge un text, trebuie sa ii atraga atentia cele mai importante informatii. Nimeni nu are timp sa citeasca texte foarte lungi, ale caror paragrafe nu sunt clar delimitate, nu contin cuvinte ingrosate sau sublinitate. Citeste textul inainte de a fi publicat si asigura-te ca nu contine greseli gramaticale.

2. Nu folosi in mod automat muzica pe site - muzica le distrage atentia vizitatorilor de la informatiile de care sunt interesati si pentru care au ajuns pe site-ul tau. Fiecare persoana are gusturi diferite in ceea ce priveste muzica, iar daca vizitatorului nu ii place melodia care incepe automat atunci cand acceseaza site-ul sunt sanse foarte mari ca acesta sa orienteze catre concurenta. Nu ii impune vizitatorului sa asculte o anumita melodie, lasa-l pe el sa decida daca o asculta sau nu.

3. Informatii greu de gasit - titlul are rolul de a-i oferi utilizatorului o idee despre subiectul abordat. Acesta va parasi pagina daca nu va gasi informatiile precizate in titlu.

4. Pozitionarea datelor de contact - atunci cand un client vrea sa intre in contact cu firma ta, acesta trebuie sa ajunga rapid la datele tale de contact, precum adresa de e-mail, numarul de telefon. Recomandabil este ca acestea sa se afle in partea de sus a fiecarei pagini sau intr-o pagina separata cu titlul "contact".

5. Site-ul se incarca greu - viteza de incarcare a unui site este esentiala pentru vizitatori. Acestia parasesc site-ul daca nu se incarca rapid, in doar cateva secunde.

6. Combinatii de culori nepotrivite - un site profesional are un aspect placut si o combinatie de culori alese cu grija. Culorile foarte aprinse si in combinatii nepotrivite obosesc ochii si distrag atentia de la informatiile esentiale, la fel si scrisul alb pe un fundal negru.

7. Sa nu fi la curent cu activitatea pe site - sunt numeroase instrumente care iti ofera informatii despre comportamentul utilizatorilor pe site, despre locul de provenienta al acestora, cum au ajuns pe site-ul tau etc. Este important sa iti cunosti clientii si sa stii ce fac atunci cand ajung pe site-ul tau.

Avem experienta, abilitatile si instrumentele necesare pentru a-ti oferi un site profesional, adaptat ultimelor tendinte in materie de web design. Solicita oferta noastra pentru a ne apuca rapid de treaba!

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram