Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Comunicate de presa
  6. /
  7. DOW Media construieste identitatea online a pianistului timisorean Teo Milea

DOW Media construieste identitatea online a pianistului timisorean Teo Milea

septembrie 4, 2014

Sala de spectacole sau galeria de artă nu sunt singurele locuri de interacțiune între artist și publicul său. Internetul a devenit un mediu primar de expresie liberă și pentru domeniul cultural și artistic. De aceea, DOW Media și-a asumat proiectul de construcție a identității online a pianistului și compozitorului Timișorean Teo Milea, nume consacrat printre melomanii pasionați în special de muzica de pian.

În momentul demarării proiectului, Teo Milea, avea o identitate artistică foarte bine conturată, de aceea a fost nevoie de o serie de discuții pentru surprinde, în design-ul, „scenei virtuale de concerte”, elemente specifice personalității acestuia. Impactul vizual pe care îl generează site-ul în momentul primei accesări să ofere vizitatorului dorința de a descoperi stilul artistului, iar pentru cel care e deja familiar cu personalitatea și muzica lui Teo Milea, imaginea afișată pe ecranul calculatorului, al tabletei sau al smartphone-ului să fie una cu note familiare.

Datorită acestor elemente sensibile de percepție, cea mai mare provocare a fost la nivelul design-ului „scenei online”. A fost nevoie de o serie de încercări de elemente creative, de consultări cu artistul, astfel încât rezultatul final să transmită vizitatorului acel mesaj vizual intenționat de artist, mesaj care să îmbie la o vizită prelungită în acordurile de pian, marca Teo Milea. Acest proiect a presupus o rigoare deosebită la nivelul design-ului și datorită sectorului cultural-artistic, sector în care se impune o atenție deosebită la elementele vizuale.

Odată ce s-a ajuns la varianta finală de design aprobată de client, s-a trecut la etapa de programare web. Aici, provocările nu au fost majore, totuși a fost nevoie de „un strop” de creativitate pentru a face funcționale toate elementele. Inserarea aplicației de redare a compozițiilor proprii ale artistului, crearea paginii de start, precum, crearea magazinului online, optimizarea pentru dispozitivele mobile și inserarea tuturor elementelor grafice au stimulat și capacitățile programatorului.

Site-ul a fost împărțit în două secțiuni, una de prezentare și cealaltă comercială. Cea de prezentare este dată de secțiunea biografică, de disponibilitatea spre audiție a creațiilor lui Teo Milea, în timp ce partea comercială este constituită din magazinul online, unde melomanii vor putea să achiziționeze compozițiile artistului.

„Scena online” a lui Teo Milea a fost concepută ca o platformă flexibilă care poate fi adaptată cu ușurință în funcție de caracteristicile „reprezentațiilor” pe care le va susține artistul în mediul virtual. „Scena” se adaptează în funcție de nevoi, astfel încât să creeze cadrul ideal pentru comunicarea liberă între artist și publicul său.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram