Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. De ce sa alegi o firma de profesionisti cu experienta...

De ce sa alegi o firma de profesionisti cu experienta pentru site-ul tau?

iulie 25, 2014

Mediul online se dezvolta continuu, iar site-ul companiei tale poate avea atat un impact pozitiv asupra vizitatorilor, cat si unul mai putin pozitiv. Totul depinde de firma cu care colaborezi. Scopul site-ului unei companii este acela de a face compania cunoscuta in randul clientilor, de a oferi o experienta placuta si de a castiga increderea vizitatorilor.

Aspectul site-ului este foarte important, de aceea trebuie sa fie foarte bine ales fiecare detaliu. Potentialii clienti, inainte de a decide daca vor continua sau nu vizita pe site-ul tau, trebuie sa fie placut surprinsi de imaginea totala a site-ului, de la structura, pana la culori, forme, fonturi. Asa cum fiecare afacere este unica, fiecare site ar trebui sa fie unic. Vizitatorii se plictisesc rapid, iar daca au vazut mai multe site-uri care arata la fel isi pierd rapid interesul si pot parasi site-ul inainte de a accesa si alte pagini decat cea principala. Un profesionist analizeaza si modifica fiecare detaliu pentru a fi sigur ca rezultatul final are un impact puternic asupra vizitatorului si pune in valoare atat compania in sine, cat si produsele sau serviciile acesteia.

Odata atras vizitatorul prin look-ul site-ului, acesta trebuie sa se bucure de o experienta de navigare placuta, iar site-ul sa functioneze la capacitate maxima indiferent de situatie. Un profesionist in domeniu stie cat de importante sunt aceste aspecte si se bazeaza pe intuitia vizitatorilor pentru a ajunge rapid la informatiile de care au nevoie. In general, persoanele care nu au experienta in domeniu ignora aceste elemente, desi sunt foarte importante pentru un potential client. Daca nu le oferi clientilor informatiile de care au nevoie si daca site-ul nu functioneaza perfect, acestia se orienteaza rapid catre concurenta iar pe langa faptul ca pierzi vanzari, imaginea generala a companiei are de suferit.

Un site poate avea zeci sau chiar sute de mii de vizualizari pe zi. Acest lucru inseamna ca fiecare vizitator in parte trebuie sa aiba o experienta placuta pentru ca site-ul sa obtina o rata mare de conversie (raportul dintre numarul vizitatorilor pe site si a celor care cumpara un produs). Aceasta rata de conversie difera de la firma la firma, iar in unele cazuri chiar si 0.5% poate inseamna foarte mult.

Prezenta in rezultatele motoarelor de cautare este un aspect foarte important. Un site trebuie sa indeplineasca mai multe condititii pentru a se situa pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare. Aceste lucruri sunt firesti in munca unui profesionist, dar o persoana fara experienta nu le acorda o importanta atat de mare, ceea ce duce la pierderea vanzarilor datorita faptului ca site-ul tau nu este indexat de Google, nu ai posibilitatea de dezvoltare si nu ajungi la clientii si potentialii clienti.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, dar mai ales cu experienta celor peste 1500 de proiecte realizate te ajutam nu numai sa iti pui ideile in practica, dar mai ales sa te bucuri de rezultate rapide, care iti pot transforma afacerea intr-un brand. Solicita acum oferta noastra!

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram