De ce sa alegi Dow Media?

Suntem o companie care si-a inceput activitatea in 2004. Am crescut si am evoluat odata cu internetul, ceea ce ne ajuta sa ne adaptam rapid la toate schimbarile care apar si sa imbunatatim, sa dezvoltam si sa inovam fiecare proiect. Punem pasiune in munca noastra, suntem foarte curiosi, creativi si experimentati. Din 2004, am realizat peste 1500 de proiecte, ceea ce ne motiveaza sa oferim in continuare servicii de calitate, care se pliaza perfect pe dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

Oferta cu care venim in fata clientilor este complexa si diversificata, astfel incat, indiferent de dorintele tale, la noi gasesti solutia potrivita pentru dezvoltarea afacerii tale. Serviciile web includ tot ceea ce are nevoie site-ul tau. Prima impresie conteaza intotdeauna, de aceea fiecare site la care lucram respecta elementele de identitate vizuala ale firmei, cum ar fi logo-ul, culorile sau font-urile folosite. Partea de programare are o mare contributie la dezvoltarea afacerii si la functionalitatea site-ului. Pe langa aceste elemente, serviciile web includ si administrarea site-ului sau server-ului, inregistrarea si rezervarea domeniilor, gazduirea web, implementarea platii cu cardul sau SMS gateway.

Cum punem mare pret pe creativitate, serviciile noastre de creatie includ animatii flash, bannere web, cd-uri de prezentare, felicitari pentru print sau e-cards, harti flash sau imagini panoramice. Suntem intotdeauna deschisi noilor provocari si ne folosim de creativitate pentru a crea cele mai originale elemente de design.

Promovarea online a companiei este un element esential in dezvoltarea afacerii tale. Astfel, strategia de marketing trebuie sa fie foarte bine pusa la punct, iar noi suntem aici pentru a-ti prezenta avantajele si dezavantajele anumitor abordari, iti oferim sugestii si solutii pentru a-ti imbunatati prezenta in mediul online. Poti opta pentru servicii SEO, publicitate online, servicii de PR sau de copywriting, e-mail marketing sau SMS marketing.

Pentru ca suntem creativi, avem viziune si imaginatie si acordam o atentie sporita detaliilor, iti punem la dispozitie o serie de servicii de design si print. In functie de nevoile tale, poti alege din fotografie digitala care include prezentararea firmei, a produselor sau a echipei, grafica pentru print, grafica publicitara sau identitate vizuala.

Alege sa lucrezi impreuna cu profesionisti, care au intotdeauna cele mai bune solutii la problemele tale si care iti acorda suport tehnic 24 de ore din 24. Dow Media, firma de web design Timisoara are acelasi scop ca si tine, sa iti dezvolti afacerea rapid si eficient. Solicita acum oferta noastra!