Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37

De ce sa alegi Dow Media?

mai 14, 2014

Suntem o companie care si-a inceput activitatea in 2004. Am crescut si am evoluat odata cu internetul, ceea ce ne ajuta sa ne adaptam rapid la toate schimbarile care apar si sa imbunatatim, sa dezvoltam si sa inovam fiecare proiect. Punem pasiune in munca noastra, suntem foarte curiosi, creativi si experimentati. Din 2004, am realizat peste 1500 de proiecte, ceea ce ne motiveaza sa oferim in continuare servicii de calitate, care se pliaza perfect pe dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

Oferta cu care venim in fata clientilor este complexa si diversificata, astfel incat, indiferent de dorintele tale, la noi gasesti solutia potrivita pentru dezvoltarea afacerii tale. Serviciile web includ tot ceea ce are nevoie site-ul tau. Prima impresie conteaza intotdeauna, de aceea fiecare site la care lucram respecta elementele de identitate vizuala ale firmei, cum ar fi logo-ul, culorile sau font-urile folosite. Partea de programare are o mare contributie la dezvoltarea afacerii si la functionalitatea site-ului. Pe langa aceste elemente, serviciile web includ si administrarea site-ului sau server-ului, inregistrarea si rezervarea domeniilor, gazduirea web, implementarea platii cu cardul sau SMS gateway.

Cum punem mare pret pe creativitate, serviciile noastre de creatie includ animatii flash, bannere web, cd-uri de prezentare, felicitari pentru print sau e-cards, harti flash sau imagini panoramice. Suntem intotdeauna deschisi noilor provocari si ne folosim de creativitate pentru a crea cele mai originale elemente de design.

Promovarea online a companiei este un element esential in dezvoltarea afacerii tale. Astfel, strategia de marketing trebuie sa fie foarte bine pusa la punct, iar noi suntem aici pentru a-ti prezenta avantajele si dezavantajele anumitor abordari, iti oferim sugestii si solutii pentru a-ti imbunatati prezenta in mediul online. Poti opta pentru servicii SEO, publicitate online, servicii de PR sau de copywriting, e-mail marketing sau SMS marketing.

Pentru ca suntem creativi, avem viziune si imaginatie si acordam o atentie sporita detaliilor, iti punem la dispozitie o serie de servicii de design si print. In functie de nevoile tale, poti alege din fotografie digitala care include prezentararea firmei, a produselor sau a echipei, grafica pentru print, grafica publicitara sau identitate vizuala.

Alege sa lucrezi impreuna cu profesionisti, care au intotdeauna cele mai bune solutii la problemele tale si care iti acorda suport tehnic 24 de ore din 24. Dow Media, firma de web design Timisoara are acelasi scop ca si tine, sa iti dezvolti afacerea rapid si eficient. Solicita acum oferta noastra!

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram