Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
 1. Acasa
 2. /
 3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
 4. /
 5. Blog
 6. /
 7. Cum sa imbunatatesti strategia de continut pe Facebook?

Cum sa imbunatatesti strategia de continut pe Facebook?

martie 26, 2015

Reteaua de socializare Facebook s-a dezvoltat rapid in mediul de business. Cu toate acestea, brand-urile din Romania fac unele greseli care pot fi usor evitate; nu au o prezenta constanta pe Facebook, ceea ce inseamna ca postarile nu sunt sustinute de o strategie de continut bine pusa la punct. Fara o astfel de strategie, prezenta pe Facebook nu da rezultate.

Strategia de continut a companie tale trebuie sa:
- se focuseze pe indeplinirea obiectivelor;
- imbunateasca relatia cu clientii si potentialii clienti printr-o comunicare constanta;
- evidentieze elementele specifice ale brand-ului.

Identificarea clientilor
Primul pas in crearea unei strategii de continut pe Facebook este sa iti cunosti clientii:

 • Ce varsta au?
 •  Sunt femei sau barbati?
 •  Provin din mediul urban sau rural?
 • Ce hobby-uri au?

Aceste intrebari te ajuta sa identifici inca de la inceput publicul tinta caruia i te adresezi si va facilita procesul de realizare a unei strategii care va avea rezultate. Apoi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti modalitati creative de a le oferi produsele sau serviciile de care acestia au nevoie.

Stabilirea obiectivelor
Analiza concurentei este un pas important care te poate ajuta sa iti definesti obiectivele. Te poti inspira din paginile lor de Facebook si poti face o lista cu elementele care iti plac si cele pe care le consideri gresite, de la tonul folosit pana la imaginile postate. Apoi stabileste obiectivele tale: Doresti mai mult trafic pe site? Cum vei face asta, Vrei mai multi abonati la newsletter? , Vrei sa cresti numarul vanzarilor unui anumit produs?

Creaza un calendar cu teme de discutii
Identificarea temelor de discutii da mare bataie de cap specialistilor in copywriting si al detinatorilor de blog-uri. Pentru a-ti usura munca, te poti inspira din comentariile pe care le primesti la postarile tale de pe blog sau din social media. Apoi, incearca sa iti obisnuiesti publicul tinta cu un anumit "calendar al postarilor". De exemplu, in fiecare miercuri poti adauga un infografic cu date interesante pe care le-ai adunat in decursul unei saptamani, vineri iti poti organiza continutul sub forma unor benzi desenate etc. Fii creativ!

Monitorizeaza in permanenta pagina de Facebook
Secretul unei strategii de continut de succes este sa distribui continut potrivit persoanelor potrivite la locul si timpul potrivit. Monitorizarea paginii de Facebook si analiza datelor obtinute iti ofera informatii utile despre tipul de continut preferat de potentialii clienti, zilele si orele cand postarea ta ajunge la un numar mult mai mare de persoane.

Pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa investesti suficient timp in analizarea performantei postarilor tale pe Facebook, sa inveti in permanenta lucruri noi si sa optimizezi strategia de continut in functie de datele obtinute.  Acum ca stii ce ai de facut, apuca-te de treaba!

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram