Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Cum sa creezi un plan de succes in Social Media

Cum sa creezi un plan de succes in Social Media

februarie 18, 2015

Secretul din spatele unei strategii de succes in Social Media se afla in planificarea acesteia. Datorita faptului ca fiecare retea de socializare ofera utilizatorilor beneficii unice, tendinta antreprenorilor este de a realiza conturi pe toate acestea. Ceea ce se pierde din vedere in acest caz este faptul ca fiecare cont are nevoie de o strategie diferita, compatibila platformei de socializare. Pana la urma, scopul realizarii si intretinerii unei pagini in social media este de a construi relatii bazate pe comunicare cu conexiunile tale.

Studiile arata ca 33% dintre consumatori utilizeaza retelele de socializare pentru a descoperi noi branduri, produse sau servicii. Detinerea unei pagini de Facebook, Twitter, Google + care nu este actualizata poate aduce mult mai multe elemente negative afacerii tale, decat faptul ca nu esti prezent pe una dintre acestea.

Sfaturi pentru un plan de succes in Social Media:

1. Alegerea platformelor potrivite
Pentru a avea rezultatele dorite este foarte important sa alegi retelele de socializare potrivite. In functie de tipul continutul pe care il postezi pe site, publicul tinta, concurenta si de obiectivele pe care vrei sa le atingi, poti alege:

Facebook - pentru prieteni;
LinkedIn - pentru mediul de afaceri;
Instagram - imagini originale, imagini de la sediul firmei tale;
Twitter - dezbateri despre subiecte de actualitate.

2. Stabileste obiectivele
Inainte de a planifica strategia din social media trebuie sa analizezi in detaliu compania, pentru a vedea cum te pozitionezi in raport cu concurenta si ce rezultate isi doresti sa obtii. Contureaza strategia de social media marketing in functie de aceste elemente si adauga continut care se afla in stransa legatura cu obiectivele.

3. Mentine relatiile cu prietenii virtuali 
Nu este suficient sa adaugi postari care ii implica direct pe prietenii tai virtuali, ci trebuie sa raspunzi in permanenta comentariilor si ofera raspunsuri concrete. Este foarte important sa fi constant in postari si sa te implici in discutiile prietenilor virtuali.

4. Continut si promovare
In social media trebuie respectata regula 70-30, adica 70% din continutul adaugat trebuie sa capteze atentia si sa ii indemne pe vizitatori sa participe la discutie, in timp ce doar 30% trebuie sa fie material promotional. In acest mod, odata ce ai castigat simpatia vizitatorilor prin postari interesante, vor acorda mult mai multa atentie celor promotionale.

Un plan pentru strategiile din social media reprezinta un pas important in dezvoltarea globala a afacerii tale. Conexiunile realizate prin intermediul retelelor de socializare, fie ca este vorba de clienti sau colaboratori, iti pot influenta afacerea pe termen lung.

 

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram