Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Cele mai importante pluginuri WordPress pentru un site de turism

Cele mai importante pluginuri WordPress pentru un site de turism

iulie 15, 2015

In ultima perioada, oameni au inceput sa constientizeze ca este mult mai important sa creezi amintiri, decat sa investesti in lucruri fizice, care iti aduc doar o bucurie de moment. Datorita acestui comportament al oamenilor, atat agentiile de turism cat si blog-urile au trecut printr-o perioada de dezvoltare. Daca detii deja un site de calatorii WordPress pe care vrei sa il imbunatatesti sau iti doresti sa incepi o afacere noua in acest domeniu, acum este momentul potrivit.

Cel mai mare avantaj pe care il ofera WordPress este faptul ca ii ofera utilizatorului control deplin asupra site-ului. In plus, utilizatorul poate alege din aproape 40.000 de plugin-uri astfel incat orice site sa fie unic, original si sa evidentieze domeniul de activitate al companiei. In cazul unui site de turism, WordPress iti pune la dispozitie o gama larga de plugin-uri special create pentru aceasta nisa. Dintre acestea amintim:

Stellar Places - un plugin gratuit si usor de instalat, care permite utilizatorilor crearea, gestionarea si afisarea locatiilor in Google Maps. Acesta nu doar ca permite adaugarea mai multor locatii, dar va crea o pagina separata pentru fiecare locatie, ceea la ajuta la imbunatatirea optimizarii SEO locale. De asemenea, acesta ofera posibilitatea de a afisa pe harta unde au loc evenimentele organizate de companie sau evenimentele sponsorizate de aceasta.

Time Zone Calculator - acest plugin este dedicat persoanelor care calatoresc international, deoarece calculeaza ora si data pentru tarile cu fusul orar diferit.

Booking Calendar - permite vizitatorilor sa verifice disponibilitatea unui hotel sau pensiune si sa faca o reazervare in functie de data si ora dorita. Formularul poate fi personalizat astfel incat sa se incadreze perfect in design-ul site-ului.

World Currency - acest plugin face conversia valutara astfel incat preturile afisate sa fie in moneda vizitatorului. In functie de IP-ul vizitatorului, plugin-ul realizeaza automat conversia valutara in moneda din tara in care acesta se afla. Daca doreste informatii despre alte monede, vizitatorul poate selecta manual monedele in care vrea sa se realizeze conversia.

Strong Testimonials - este un plugin gratuit care permite personalizarea felului in care sunt afisate review-urile clientilor.

Monarch Social Sharing - acest plugin este construit pentru a atrage mai multi prieteni pe retelele de socializare si pentru a facilita procesul de distribuire a unei postari. Utilizatorul poate alege modalitatea prin care acest plugin este integrat in site, de la bare laterale de social sharing pana la butoane de sharing sau popup-uri.

Toate aceste plugin-uri au rolul de a contribui la dezvoltarea unui site de turism si de a creste numarul rezervarilor. Un site de turism cu un design profesional si elemente care faciliteaza procesul de alegere a urmatoarei locatii pe care vizitatorii site-ului doresc sa o descopere, va castiga increderea clientilor si va atrage un numar mare de vizitatori.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram