Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. Cele mai importante caracteristici ale unui buton call-to-action

Cele mai importante caracteristici ale unui buton call-to-action

februarie 25, 2016

Detaliile fac diferenta. Acest lucru este valabil in orice domeniu, de la moda pana la afaceri. Atunci cand constuiesc un nou site, o campanie de email marketing sau o strategie in social media, majoritatea antreprenorilor se concentreaza pe planificarea si dezvoltarea acestuia, insa pierd din vedere elemente esentiale care fac diferenta intre o companie si alta. Aici se incadreaza perfect si butoanele call-to-action. Oricine stie cat de importante sunt acestea pentru a-i determina pe clienti si potentialii clienti sa se inscrie la newsletter, sa descarce cel mai nou e-book sau sa cumpere produsele tale aflate la promotie, insa adesea uitam faptul ca acestea necesita eforturi suplimentare pentru a ne ajuta sa ne indeplinim scopurile. Tinand cont de aceste lucruri, haideti sa decoperim impreuna care sunt cele mai importante caracteristici ale unui buton call-to-action eficient.

1. Scurt si clar
Un buton CTA trebuie sa fie scurt si clar, astfel incat utilizatorul sa stie imediat ce are de facut. Specialistii recomanda sa un CTA sa nu contina mai mult de 5 cuvinte, dintre care unul trebuie neaparat sa fie un verb. Cele mai comune texte sunt: "descarca aici", "da click aici", "adauga in cos", "inregistreaza-te", insa acestea nu sunt personale si nu ii indeamna pe vizitatorii site-ului sa actioneze urgent.

2. Design modern si unic
Ne-am obisnuit atat de mult cu butoanele call-to-action, incat de multe ori le ignoram. Incearca intotdeauna sa adaugi elemente grafice interesante, care atrag atentia vizitatorilor.

3. Pozitionarea in pagina
Pozitia butonului in pagina poate creste considerabil numarul comenzilor inregistrate. Acesta trebuie sa fie vizibil deoarece este posibil ca utilizatorul sa nu citeasca intregul continut de pe pagina web sau intregul email. Pozitioneaza-l astfel incat sa fie vizibil, dar sa nu ii distraga atentia vizitatorului de la informatiile prezentate.

4. Culoarea butonului 
Prin alegerea unei culori nepotrivite, ii poti indeparta pe clienti in loc sa ii atragi sa iti cumpere produsele. Bineinteles, ca intre culoarea butonului call-to-action si culorile utilizate in design-ul site-ului trebuie sa fie o legatura clara. Cea mai simpla solutie este sa alegi culori contrastante, insa ai grija ca acestea sa nu fie foarte deschise.

5. Forma butonului call-to-action
La fel ca in cazul culorilor, forma butonului il influenteaza pe utilizator si poate fi elementul decisiv care il determina pe utilizator sa dea click pe el sau sa paraseasca pagina. Elementele dreptunghiulare le inspira oamenilor stabilitate si echilibru, in timp ce cele circulare le ofera o stare de bine, calma si prietenoasa.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram