Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
 1. Acasa
 2. /
 3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
 4. /
 5. Blog
 6. /
 7. Ce trebuie sa contina postarile tale din Social Media

Ce trebuie sa contina postarile tale din Social Media

ianuarie 28, 2015

Social Media a devenit un instrument care nu trebuie sa lipseasca din strategia de marketing a unei afaceri. Una dintre cele mai intalnite probleme ale detinatorilor de afaceri este continutul postat pe retelele de socializare. In timp ce unii nu stiu ce subiecte sa posteze, altii observa ca, desi posteaza constant, pare sa nu aduca nici un beneficiu companiei.

Aceste fenomene apar frecvent in mediul de afaceri si au la baza lipsa documentatiei cu privire la construirea unei strategii de marketing pentru retelele de socializare, de la stabilirea unui calendar al postarilor care sa contina zielel saptamanii si chiar orele postarii, pana la adaptarea postarilor in functie de reteaua de socializare, continutul postailor si importanta comentariilor. Iata cateva sfaturi care te vor contribui la dezvoltarea afacerii tale cu ajutorul retelelor de socializare:

1. Stabilirea unui calendar al postarilor
Fiecare retea de socializare pune accentul pe anumite aspecte, daca pe Facebook conteaza mai mult calitatea postarilor decat cantitatea, pe Twitter este invers, conteaza mult mai mult cat de des postezi si mai putin subiectul abordat. Pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti fiecare strategie trebuie adaptata in functie de reteaua de socializare:

 • Facebook si Google Plus - intre 3 si 10 postari pe saptamana.
 • LinkedIn - intre 2 si 5 postari pe saptamana.
 • Pinterest - intre 5 si 10 postari pe zi.
 • Twitter - minim 5 postari pe zi.

2. Pune-te in locul prietenilor virtuali
Inainte de a posta o informatie pe o retea de socializare, gandeste-te daca tu i-ai acorda atentie. Posteaz-o doar daca este interesante, ofera informatii utile si o imagine care sa atraga atentia unui utilizator atunci cand se uita pe news feed. Cu sute sau chiar mii de postari care apar zilnic pe news feed-ul unui utilizator, trebuie sa fii sigur ca oferi ceva in plus fata de ceilalti utilizatori.

3. Nu te axa doar pe promovarea produselor sau serviciilor tale
Specialistii in social media recomanda ca doar 20% din postarile de pe Facebook sa fie legate de promovarea unui produs sau serviciu, in timp ce 80% trebuie sa contina informatii generale despre domeniul tau de activitate. Astfel de postari te ajuta sa castigi increderea clientilor in produsele sau serviciile tale si sa te perceapa ca pe un expert in domeniu, care le poate oferii raspunsuri la toate intrebarile lor.

4.  Ofera-le clientilor un motiv sa iti urmareasca profilele
Pentru clienti nu este important sa le spui sa te urmareasca in social media, ci sa le dai un motiv bine intemeiat pentru asta. Data viitoare cand vrei sa atragi clientii pe o noua retea de socializare in loc de "Urmareste profilul nostru", incearca "Alatura-te celor 1000 de prieteni", "Urmareste profilul nostru pentru a fi intotdeauna in pas cu noutatile" etc.

5. Bazeaza-te pe emotii
Un client nu va fi atras de produsul tau imediat, insa daca evidentiezi cum ii poate ajuta produsul tau intr-o problema si se incadreaza in asteptarile pe care acesta le are, interesul clientului creste. De exemplu, Coca-Cola pune accentul pe fericire, prietenie, familie si evidentiaza aceste aspecte in fiecare strategie de marketing.

Ai o afacere care inca nu este prezenta in social media? Prin serviciul de social media marketing pe care il propunem, realizam campanii personalizate special create pentru o buna expunere in cadrul retelelor de socializare.

 

 

 

 

 

 

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram